Tike’den görkemli açılış

Karacabey’de Bursa Caddesi Atatürk Bulvarı Orman Bölge Şefliği karşısına kurulan ‘TİKE Halı’ dün görkemli bir törenle açıldı.
Kaymakam Dursun Balaban, Belediye Başkanı Ergün Koç, Tike Halı Sahibi Naci Tike ile siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcilerinin katıldığı açılışa, ilçe halkı da büyük ilgi gösterdi.
‘Yetenekli ellerin sihirli dokunuşları’ parolasıyla yola çıkan Tike Halı, 8. şubesiyle Karacabey’lilerin hizmetine girdi.
Açılış öncesi konuşan Kaymakam Dursun Balaban ile Belediye Başkanı Ergün Koç, bu tür işletmelerin Karacabey’e renk kattığını vurgulayarak, işlerinde bol kazanç diledi.
Kaliteli ve güzel çeşitleriyle ilçe halkının zevklerine hitap etmeyi amaçlayan Tike Halı, el dokuma halılarının yanında istenilen ölçülerde butik özel üretim halıları ile de göz kamaştırdı. Özellikle bayanların büyük ilgi gösterdiği Tike Halı, koltuk, yatak, baza, ev tekstil, butik, çeyizlik ürünler ile perde çeşitleri ve geniş seçenek yelpazesiyle hizmette sınır tanımayacak.
Mağaza Müdürü Fatih Sanlı, Karacabey’lilerin ilgisinden memnun kaldıklarını dile getirdi. Sanlı, “Halkımıza kaliteli ürünleri sunmayı amaçlıyoruz. Her zevke hitap eden ürünlerimiz mevcuttur. Sadece Tike’nin değil, Pierre Cardin, Saray, Koza, Atlantik, Shaggy ve Royal marka halı çeşitlerimiz ve geniş seçenek yelpazemizle artık Karacabey’deyiz. Tüm halkımızı mağazamıza bekliyoruz” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.