‘Ticaret için Ürdün önemli bir fırsat’

Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Naci Güncü ve Karacabey Ticaret Borsası Başkanı Murad Bertan, üyelerinin ticaretini geliştirmek ve pazar çeşitliliği kazandırmak noktasında, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu öncülüğünde Ürdün’de bir dizi temaslarda bulunduklarını söyledi.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu başkanlığındaki 50’nin üzerindeki işadamından oluşan heyette KTSO Başkanı Naci Güncü ve KTB Başkanı Murad Bertan yer aldı. TOBB Heyeti öncelikle, Ürdün Başbakanı Hani el-Mulki tarafından kabul edildi ve bazı bakanlarla görüşüldü. Türkiye- Ürdün İş Forumu’nda serbest ticaret anlaşması ile birlikte ticari ilişkilerin artırılmasına yönelik konular ele alındı. Ürdün Ticaret Odası Başkanı Nael el-Kabariti ve Amman Büyükelçisi Murat Karagöz ile birlikte Ürdün’lü işadamları ile toplantılar yapıldı.
Türkiye ile Serbest Ticaret Anlaşması bulunan Ürdün’le ticaretin geliştirilebileceğini, bu ülkedeki imkanların Karacabey için de önemli bir fırsat olduğunu söyleyen Başkan Güncü, Ürdün ile her alanda ticaret yapılabileceğini kaydetti. Güncü, başta domates ve biber salçası ihracatı olmak üzere kurulan ilişkiler neticesinde üyelerimize ihtiyaç duyacakları her konuda destek olacaklarını ifade etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.