THK yardım elini uzattı

THK yardım elini uzattı
Türk Hava Kurumu Karacabey Şubesi, Kulakpınar ve Yarış Köyü’ne maddi yardımda bulunarak, yardım eli uzattı.
THK’dan aldıkları maddi desteği köylerinin ihtiyaçlarında kullanan Kulakpınar Köyü Muhtarı Halil Akbaba ile Yarış Köyü Muhtarı Ziya Arslan, Şube Başkanı Kemal Tetik’i ziyaret ederek köy halk adına teşekkür etti.
Her iki köy muhtarı THK Karacabey Şubesi’nde yazılı başvuruda bulunarak yarım kalan hizmetlerin tamamlanması için maddi yardım talep etti. Gelen dilekçeleri inceleyen Karacabey yönetimi, Ankara’da bulunan genel merkeze durumu bildirdikten sonra aldıkları onay sonucunda her iki köy muhtarına da 500′er YTL yardımda bulunarak köy halkına destek verdi. THK Karacabey Şube Başkanı Kemal Tetik, ellerinden geldikçe kurumlara yardım etmeye çalıştıklarını belirtti. Tetik, yardımların anlamlı yerlerde kullanılmasında duydukları memnuniyeti dile getirdi.
Kulakpınar Köyü Muhtarı Halil Akbaba, THK’dan aldığı 500 YTL.’yi yeni yapılan muhtarlık binası inşaatında kullanılacağını belirtti. Yarış Köyü Muhtarı Ziya Arslan’da köydeki imam lojmanın yapımında kullanılmak üzere yardım talep ettiklerini belirterek, Şube Başkanı Kemal Tetik’e teşekkürlerini iletti.
THK’ya maddi yardımları için teşekkür eden her iki muhtar, 1925 yılında Türk Tayyare Cemiyeti olarak Atatürk’ün emriyle kurulan, Türk Hava Kurumu’nun desteğini yanlarında görmekten memnun olduklarını dile getirdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.