Tosun, Karacabey’e veda etti

Tosun, Karacabey’e veda etti
Karacabey Milli Eğitim Müdürlüğü’nde 13 Mart 2006 tarihinde Şube Müdürü olarak göreve başlayan Kadir Tosun, dün görevinden ayrıldı.
Tosun, mesai arkadaşları, öğretmenler ve idari amirlerle vedalaşarak Karacabey’deki görevini noktaladı.
Antalya’nın Akseki ilçesine gitmeye hazırlanan Tosun, yazdığı veda mektubunda burada edindiği dostları ve hatıraları hiçbir zaman unutmayacağını belirtti.
Tosun,“Burada çalıştığım sürece desteğini esirgemeyen Kaymakamlarımıza, Milli Eğitim Müdürü’ne, değerli mesai arkadaşlarıma, eğitime destek veren Karacabey halkına ve eğitim çalışmalarımızı öne çıkaran basınımızın güzide temsilcilerine teşekkür ederim. Sizlerle birlikte Türk Milli Eğitim’inin amaçlarına hizmet etmeyi kendime görev bildim. Atatürk’ün “Herkes senin aleyhinde bulunacaktır. Herkes seni yolundan çevirmeye çalışacaktır. Fakat sen buna direneceksin. Önüne sonsuz engeller yığacaklardır. Kendini büyük değil, küçük, zayıf, araçsız, hiç sayarak, kimseden yardım gelmeyeceğine inanarak bu engelleri aşacaksın. Bundan sonra da sana büyük derlerse, bunu söyleyenlere güleceksin” özdeyişi yaşamım boyunca tüm çalışmalarımda azmim olmuştur ve olmaya devam edecektir.
Karacabey’de ki görevime yürekten severek, sizlerden aldığım cesaretle yaptım. Yüzlerce kilometreden gelerek sizlerle tanıştım, sizlerle düşündük, ürettik ve tanış olduk. Başarılı çalışmalarımda ki tüm desteğimi sizlerden aldım. En iyi yapmak için, sıra dışı şartların oluşmasını beklemeden yapmaya çalıştım. Hiç bir zaman oturduğum makamı değil, gelecekte daha iyi bir Türkiye’yi nasıl yaratabileceğimi düşünerek çalıştım. Sizlerden ayrılırken sıradan bir insan olarak çok çalışıp, doğruluktan ayrılmadan; siz eğitim camiası çalışanlarının neler yapabileceği inancını taşıyarak ayrılmaktayım.
Sizleri tanımanın mutluluğu içinde; sizlere, eşlerinize, çocuklarınıza ve sevdiklerinize bundan sonraki yaşamınız da başarılar ve mutluluklar dilerim. Adımı duyduğunuz her yerde yanıma çekinmeden bir amiriniz, kardeşiniz, dostunuz ve arkadaşınız olarak gelmenizi beklerim” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.