Terör, ancak İslam kardeşliği ile çözülür!

Karacabey Saadet Partisi Başkanı Gürsoy Yıldız, seçim startına başladıklarını duyurdu. Artan terör saldırıları, Suriye’deki iç savaş ve Hz. Muhammed’e yönelik hakaret içeren çirkin film hakkında da açıklamalarda bulunan Yıldız, “Terör ancak İslam kardeşliği ile çözülür” dedi. Yıldız, “Suriye'de yaşananlar bütün Müslümanların sorunudur. Bu sorunu bütün Müslümanlar bir araya gelerek çözmek zorundadır” yorumunda bulundu.

Aylardır Türkiye'nin terör saldırılarıyla sarsıldığını ve her gün şehit haberleriyle millet olarak ciğerlerimizin yandığını bildiren Saadet Partisi İlçe Başkanı Gürsoy Yıldız, “Terör içeriden taban ve destek bulamıyor. Ülkemizde meydana gelen terör hadiseleri tamamen dış bağlantılıdır. Türkiye'nin stratejik ortaklarını gözden geçirmelidir” diye konuştu.

Yıldız, Saadet Partisi Genel Merkezinin seçim startını verdiğini ve Karacabey örgütü olarak seçime Milli Görüş camiasına yakışır bir şekilde hazırlandıklarını belirtti.

Dünya ve ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Yıldız, son aylarda meydana gelen terör saldırılarını kınadı. Meydana gelen olayların dış bağlantılı olarak gerçekleştirildiğini bildiren Yıldız, Türkiye'nin stratejik ortakları tarafından istihbarat zaafiyetine uğratıldığına dikkat çekti.

Terör örgütünün Türkiye'den daha iyi bir istihbarata sahip olduğunu belirten Yıldız, “Terör içeriden taban ve destek bulamıyor. Ülkemizde meydana gelen terör hadiseleri tamamen dış bağlantılıdır. Türkiye'nin stratejik ortaklarını gözden geçirmelidir. Terör örgütü Türkiye'nin stratejik ortakları tarafından istihbari olarak beslenmektedir. Bunu bütün dünya biliyor ancak ne hikmetse bir tek hükümetimiz bilmemektedir veya bilmek istememektedir” dedi.

Katliamlar tasvip edilemez

ABD ve İsrail'in verdiği istihbarat bilgilerine güvenilemeyeceğini belirten Yıldız, Türkiye'nin artık kendi istihbaratını kendisinin yapması gerektiğini söyledi. Ülkemizin her türlü teknolojiye ve o teknolojiyi üretecek birikime sahip olduğunu kaydeden Yıldız, İsrail'in son dönemlerde terör örgütüne sattığı yeni teknolojik dinleme cihazlarına ve örgütün elindeki silahlara dikkat çekti. Bölgemizdeki gelişmeleri de değerlendiren Yıldız, Suriye'de yaşanan katliamları kimsenin tasvip edemeyeceğini ifade etti.

Bu ülkenin de ABD ve batının müdahalesi neticesinde bir iç savaşa sürüklendiğini hatırlatan Yıldız, “Suriye'de olan olaylara kayıtsız kalınması mümkün değildir. Bir yerde canı yanan bir Müslüman varsa mutlaka onların dertleri ile dertlenmemiz lazım. Bu nedenle Suriye'de yaşananlar bütün Müslümanların sorunudur. Bu sorunu bütün Müslümanlar bir araya gelerek çözmek zorundadır. ABD, batı ve Nato Suriye'ye girmemelidir.

Derhal İslam Birliği kurulmalı ve hemen ardından da İslam Nato'su kurulmalıdır. ABD Suriye'ye Türk askerinin girmesini sağlamak için çaba göstermektedir. Suriye ile Türkiye arasında bir ara tampon bölge oluşturmak ve Çekiç Gücü yeniden etkin hale getirmek isteyen ABD ve batı, bölgemizdeki terörün daha da güçlenmesini, İran ve Türkiye'nin bu terör vasıtasıyla zayıflatılmasını hedeflemektedir" dedi.

İslam en üstündür dindir

Küresel emperyalizmin İslam düşmanlığını geliştirmek, İslam coğrafyalarının işgali için zemin hazırlamak için dünya üzerinde çeşitli etkinlikler geliştirdiğini belirten Saadet Partisi İlçe Başkanı Gürsoy Yıldız, “İslam, Hakk'ı üstün tutan bir dindir. Peygamberimiz Hz.Muhammed (S.A.V), hak peygamber ve son peygamberdir. ABD'de İslam'a, Müslümanlara ve Peygamberimize hakaret içeren 'Müslümanların Masumiyeti' isimli film kabul edilemez.

Filmin yapımcısı da zaten filmi provokatif amaçla yaptığını itiraf etti. İslam dünyası ve Müslümanlar çeşitli protestolarla bunu tel'in ediyor. İslam en üstündür ve ondan daha üstünü yoktur. Dünya'da huzur ve barış ancak İslam'la mümkündür. İslam düşmanları ne yaparlarsa yapsınlar Hakk'ı üstün tutan İslam hâkim olacaktır” şeklinde sözlerini noktaladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.