Terminale düzenleme hazırlığı

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan ile bir araya gelen Büyükşehir Belediyesi Proje ve Yapım İşleri Yöneticisi Mesut Demir, projesi tamamlanan yeni terminali tanıttı.
Burulaş’a devrolan Terminal’de gerekli yeni düzenlemeler için düğmeye basıldı. Başkan Ali Özkan’ın Burulaş Genel Müdürü Levent Fidansoy ile görüşmesinde Terminal ile ilgili düşüncelerini dile getirmesinin ardından harekete geçen Burulaş ekiplerinin hazırladıkları proje tamamlandı.
Büyükşehir Proje ve Yapım İşleri Yöneticisi Mesut Demir önceki günkü ziyaretinde hazırlanan projeyi Başkan Ali Özkan’a aktardı. Belediye daire müdürlerinin de katıldığı bilgilendirme toplantısında Demir, terminalin yeni proje ve ilgili tüm detaylarını paylaştı.
Proje içerisinde yer alan önemli düzenlemeler arasında ısıtma ve soğutma sistemi kurulması, yolcu bekleme ve kafeterya gibi sosyal alanlar yenilenmesi, daha rahat bir ulaşım için yolcuların keyifli vakit geçirebilecekleri alanların yanı sıra çevre düzenlemeleri yer alıyor.
Başkan Ali Özkan konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Bizler söz konusu terminal ile ilgili düşüncelerimizi göreve geldikten sonra ilgili pek çok yerde dile getirmiştik. Sayın Fidansoy’a da durumu ve önerilerimizi aktarmıştık. Yaptığımız bu görüşmeler neticesinde dört dörtlük bir proje çizildi. Yakında çalışmalar başlayacak. Bizde çalışmalar bittiğinde, ilçemizin vitrini olan yerlerden birisi olan Terminal’de Karacabey’in simgelerinin yolculara aktarılacağı çeşitli çalışmalarla süsleyeceğiz. İlçemizi tanıtan, anlatan medeni bir alan olması için gerekli tüm desteği sağlayacağız” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.