Terminal esnafı ve yolculara uyarılar

Karacabey Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği, dün ziyaret ettiği Terminal'de esnafları bir dizi konularda uyardı.
Polis Memurları Birol Demirmen, Şenol Şen ve İsmail Düzdağ'ın yer aldığı ziyaretlerde, terminal içerisinde bulunan otobüs yazıhaneleri, ilçe ve köy arabaları, esnaflar ve seyahat için bulunan vatandaşlarla bir araya gelindi.
Hazırlanan el broşürlerini de dağıtan TDP yetkilileri, “İşyerinden hırsızlık, telefon ile dolandırıcılık ve sahte para olayları ile sürücülere yönelik emniyet kemerinin önemi, alkollü araç kullanılmaması, ayakta yolcu taşımamaları, şehir içi ve şehirlerarası yollarda hız limitlerini aşmamaları, küçük çocukları ön koltuklarda seyahat ettirmemeleri konularında uyarılarda bulundu.
TDP polis memurları ayrıca, yolculara da otobüs ile seyahatlerini yaparken tanımadıkları kişilerle samimiyet kurmamaları, onlardan yiyecek içecek almamaları, mola esnasında araçtan indiklerinde değerli eşyalarını araç içerisinde bırakmamaları veya diğer yolculara emanet etmemeleri, şüpheli bir durumla karşılaştıklarında “155 Polis İmdat Telefonu”nu aramaktan çekinmemelerini özellikle istedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.