Tek çözüm CHP’dir!

 

Milletvekili Erdemir’in Karacabey çıkarması:

Parti Binası’nda gerçekleşen ziyarette Milletvekili Erdemir, terörden eğitime, parti üyeliğinden seçimlere kadar samimi açıklamalar yaptı.

            CHP Genel Merkezi’nin Bursa’ya büyük önem verdiğini dile getiren Erdemir, “Önceliğimiz Bursa. Eğer Bursa’da başarılı olursak, Türkiye genelinde de başarılı oluruz. Yaklaşan yerel seçimlere en iyi şekilde hazırlanmalıyız. Gece gündüz demeden çok çalışmalıyız” dedi.

Mustafa Kemal Atatürk olmak!

Ülke gündemini sarsan hain terör olaylarıyla ilgili konuşan Erdemir, “Bir toplum için doğru siyaseti siyasetçiler değil, devlet adamları başarır. Herkes siyasetçi olabilir ancak devlet adamlığı başkadır. Devlet adamlığı Mustafa Kemal Atatürk olmaktır. Ne mutlu ki Mustafa Kemal’in kurduğu partinin mensuplarıyız. Bizler de o büyük devlet adamını aklımızdan çıkarmadan 3 düşünüp, 1 konuşuyoruz” diyerek konuya dikkat çekti.

            Eğitim sistemi tartışmalarına da değinen Erdemir, CHP’nin 1+8+4 önerisine dikkat çekti. CHP eğitiminin eşitlik ve niteliğin yükseltilmesi gibi iki önemli hedefi olduğuna değinen Erdemir, “Ülkemizde zorunlu eğitim süresinin 12 yıla uzatılmasını kararlılıkla savunmaktayız. Hedefe ulaşabilmek için uzun süreli kesintisiz temel eğitimi uygulamalıyız. AKP iktidarında nitelik konusunda hiçbir önemli adım atılmamıştır. Eğitim sisteminde eşitsizlikler giderek derinleşmiştir. Eğitimde herkes için fırsat eşitliği sağlanmadan, insani, toplumsal ve ekonomik gelişmeyi sağlamak olanaksızdır.

AKP bu ülkeye 10 yıl kaybettirdi!

Bizler, hiçbir çocuğumuzu arkada bırakmayacağız. Her bir çocuğumuza parasız ilköğretim ve bir öğün sıcak yemek vereceğiz.

            Üzülerek söylemeliyim ki, AKP yönetimindeki Türkiye, çocuk yoksulluğu ile mücadele ve eğitimde fırsat eşitliği sağlamada tam 10 yılını kaybetmiştir” diye konuştu.

            Üyelik kartlarında yaşanan sıkıntılarla ilgili de bilgi veren Milletvekili Erdemir, “Bu konudaki eleştirilerinizi anlıyorum. 1 yıldır gelmeyen üyelik kartları şikayetleri aldık. Bu maalesef ki partimizin kanayan yarası. Ancak bu sıkıntıyla ilgili çok mesafe aldık. Üyelik sistemlerimizi yeniliyoruz. 2 milyon üye hedefliyoruz” açıklamasında bulundu.

            Parti binasındaki ziyaretin ardından esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen CHP Bursa Milletvekili Aykan Erdemir, hal hatır sorarak sıkıntıları dinledi.

            Milletvekili Erdemir, ekonomik sorunlar ve terörün bitmesi yönünde şikayetlerini dile getiren vatandaşlara, “Tek çözüm CHP’dir. Bizlere destek verin ve özlenen Türkiye’yi birlikte yaşatalım” ifadelerine yer verdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.