Tek çare adil düzen

Karacabey Saadet Partisi Kadın Kolları, İlçe binasında halka yönelik aşure programı düzenledi. Kadın Kolları Teşkilatının tam kadro hazır bulunduğu programa yoğun bir ilgi vardı. Programa konuşmacı olarak Ayşe Akıncı ve Saadet Partisi Kadın Kolları Başkanı Rukiye Deniz katıldı.
Ayşe Akıncı, konuşmasında Kur'an-ı Kerim'den ayetler ve Peygamber Efendimizin(s.a.v.) hadisleriyle Muharrem Ayı ve Aşure'nin önemi hakkında bilgi verdi.
Daha sonra kürsüye Kadın Kolları Başkanı Rukiye Deniz geldi.

Yaptıkları programın hayırlı olması dileğiyle sözlerine başlayan Deniz şunları söyledi; “Milli Görüş bu milletin kendisidir, özüdür, inancıdır. Biz Milli Görüşçüler tüm insanlığın saadet bulması için çalışıyoruz. Çalışmalarımızı ibadet aşkıyla yapıyoruz. Milli Görüşün partisi olan Saadet Partisi dışında 'Önce Ahlak ve Maneviyat' diyen hiçbir parti yoktur.
İslam Birliğini savunan ve bunun için bedel ödeyen sadece Saadet Partisidir. Bu aziz millet eninde sonunda Milli Görüşü iktidara taşıyacaktır, çünkü başka çare yok. Çözüm Adil Düzen'dir. Bu çalışmalarımızda halkımızın bize destek vermesini istiyoruz. Gelin hep birlikte 'Yeni bir dünya' kuralım.”
Program sonunda katılan misafirlere aşure ikramı yapıldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.