Tek adres Milli Görüş’tür

Karacabey Saadet Partisi Aylık İlçe Divan toplantısı yoğun bir katılımla gerçekleşti. “Milli Görüş”ün tek çare olduğu vurgusu yapılan toplantıya Saadet Partisi G.İ.K. Üyesi Dursun Ali Düzenli, eski İlçe Başkanları Mehmet Gümüş, Rasim Usta, Hamit Çavdarlı, İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu üyeleri, Gençlik Kolları, köy ve mahalle temsilcileri katıldı.

Açılış ve yoklamanın alınmasından sonra Teşkilat Başkanı Zeynel Abidin Koçak ile İlçe Başkanı Gürsoy Yıldız, partililerini selamlayan kısa bir konuşma yaptı.

Daha sonra konuşan Saadet Partisi G.İ.K. Üyesi Dursun Ali Düzenli, politika yapmadıklarını, inandıkları değerlerin hakim olması için mücadele ettiklerini söyledi.

Düzenli, “Bizim inançlarımız ve ilkelerimiz var. Bunlardan hiçbir zaman taviz vermeyiz. Bu zamana kadar vermedik. Bundan sonra da vermeyeceğiz. Bizler şahısların karşısında değiliz. İnançlarımızın karşısında olan her şeyin karşısındayız. Bizler Recep Tayyip Erdoğan’ı ya da başka bir liderin şahsını eleştirmiyoruz. Eleştirimiz onların izlediği ve takip ettiği yoladır. Sen bir Müslüman olarak nasıl faizci kapitalist düzenin yanında yer alırsın? Soruyorum sizlere; Saadet Partisi dışında faizci kapitalist sistemi reddeden başka bir siyasi parti var mı? Yok. İslam Birliği diye haykıran ve bunun için çalışan başka bir siyasi parti var mı? Yok. İşte bu yüzdendir ki rahmetli Erbakan Hocamız, bu durumu çok güzel bir şekilde ifade ederdi. Derdi ki; ‘Türkiye’de 2 parti var. Birincisi Saadet Partisi, ikincisi ise diğerleri” diyerek Milli Görüş’ün farklı olduğunu söyledi.

Düzenli sözlerine şöyle devam etti; “İslam orta yoldur. Bizler de Müslümanlar olarak orta yolu takip etmeliyiz. Sosyalizmde ticaret yok, faiz yok. Kapitalizmde ise ticaret var, faiz var. İslam’da ise ticaret var, faiz yoktur. İslam inancına göre bizler ‘Ümmet’ olmak zorundayız. Farklı ırklardan olmak, Allah’ın bize bir lütfüdür. Tanışma ve kaynaşma sebebidir. Üstünlük ise ancak takva iledir. Bizler istiyoruz ki bütün insanlık zulümden kurtulsun. Yeryüzünde adalet, hoşgörü ve sevgi hakim olsun. Bu Batı’nın köhnemiş, çökmüş sistemleriyle olmaz. Ancak ve ancak İslam’la olur. Çünkü İslam’sız saadet olmaz.

Netice olarak Milli Görüş, tevhid temeline dayanan, adaleti ve kardeşliği esas alan sistemin adıdır. Eğer tüm insanlık adalet, kardeşlik, huzur, barış istiyorsa adres Milli Görüş’tür. Tek çare Milli Görüş’tür. Milli Görüş’ün tek partisi Saadet Partisi’dir. Bakmayın siz bizim yüzde 1 olduğumuza. Geliyoruz hem de çelikleşmiş sapasağlam bir kadro ile geliyoruz. Rahmetli Erbakan Hocamızın meşhur bir sözü vardır. Hocamız şöyle diyordu: Gelecekler ve anahtarları bize teslim edecekler. Evet mecburlar. Başka çareleri yok.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.