Tebrikler Belediyespor!

TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Karacabey Belediyespor, geçtiğimiz Cumartesi günü deplasmanda Ordu temsilcisi Fatsa Belediyespor’u 4-1 yenerek kendine geldi. Maçın genelinde üstün bir oyun sergileyen ekibimiz, her iki devrede bulduğu gollerle müsabakadan farklı galip ayrılmayı başardı.
Fatsa İlçe Stadı’nda geçtiğimiz Cumartesi günü saat 15.00’te başlayan zorlu maçta Karacabey Belediyespor’un golleri İlker (4 ve 87. dk.), Batuhan (35. dk) ve Muhammet Kerem’den (81. Dk.) geldi. Ev sahibi Fatsa Belediyespor’un tek golünü ise 38. dakikada Abuzer kaydetti.
Karşılaşmaya ilgi oldukça yoğun olurken, mücadeleyi Karacabey Belediye Başkanı Uğur Koçak’ın yanı sıra, şuan Ünye Cumhuriyet Başsavcısı olarak görev yapan eski Karacabey Cumhuriyet Başsavcısı Soner Aygün de izledi.
Fatsa Belediyespor deplasmanından farklı galip dönen temsilcimiz Karacabey Belediyespor, ligde ikinci galibiyetini alarak puanını 6’ya yükseltti. Şuan da averajla 7. sırada bulunan mavi siyahlı temsilcimiz, önümüzdeki Pazar günü sahasında Gölcükspor’u konuk edecek.
Fatsa’dan güzel bir galibiyetle dönmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Karacabey Belediyespor Teknik Direktörü Hasan Şermet, 2 maçlık gelen mağlubiyet serisine son verdiklerini ve kritik bir 3 puan aldıklarını kaydetti. Bu güzel galibiyeti Karacabeyli taraftarlara armağan ettiklerini belirten Şermet, Belediyespor’un iyi bir takım olduğunu ve üst sıraları hak ettiğini vurguladı. Teknik Direktör Şermet, “Kadromuzun yeni olmasından dolayı takım oyununu oturtmaya çalışıyoruz. Bu konuda bayağı mesafe aldığımızı düşünüyorum. Önümüzdeki haftaların daha iyi olacağını düşünüyorum. Futbolcularım iyi niyetle çalışıyor ve ellerinden geleni yapıyorlar. Taraftarlarımızın da tam desteğiyle Karacabey Belediyespor’u daha iyi yerlere taşıyacağız.” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.