Tebrikler BELEDİYESPOR!

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Karacabey Belediyespor, geçtiğimiz Cumartesi günü sahasında konuk ettiği Halide Edip Adıvarspor’u maçın bitimine 2 dakika kala bulduğu 2 golle 2-1 yenerek çok değerli bir 3 puan aldı.
Fehmi Gerçeker Stadı’nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısı karşılıklı ataklarla geçti ve iki takım da skoru değiştirecek golü bir türlü bulamadı. Golsüz sona eren ilk yarının aksine ikinci devre çok daha hareketliydi. Kazanmak isteyen iki ekibin mücadelesinde ilk gol konuk Halide Edip Adıvarspor adına Muhammed Raşit Şahingöz’den geldi. 58. dakikada deplasmanda golü bulan HEASK’lı futbolcular, büyük sevinç yaşadı.
Geriye düştükten sonra oyundan kopmayan ve mücadeleyi son ana kadar sürdüren Karacabey Belediyespor, ilk önce 88. dakikada Ercan Karaca ile beraberliği, 90. dakikada da Mustafa Apardı’nın golüyle galibiyete uzandı.
Bu galibiyetin ardından ligde üst üste 2. zaferine ulaşan Belediyespor, puanını 13’e çıkararak 3. sıraya yükseldi. Mücadele sonunda taraftarına koşan Karacabey Belediyepspor’lu futbolcular renkli görüntülere sahne oldu.
Temsilcimiz Karacabey Belediyespor, önümüzdeki maçını 17 Ekim Çarşamba günü deplasmanda 24 Erzincanspor’a karşı oynayacak. Mücadelenin saat 14.00’te başlayacağı bildirildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.