TBB’den Karacabey’e araç desteği

*Türkiye Belediyeler Birliği, Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu’nun da girişimleriyle, Karacabey Belediyesi’ne 1 adet damperli kamyon hibe etti.
*Kamyonu teslim aldıktan sonra bir açıklama yapan Belediye Başkanı Ali Özkan, Türkiye Belediyeler Birliği’ne destekleri için teşekkür ederken, bu çalışmanın gerçekleşmesinde önemli sorumluluk üstlenen Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu’na da desteklerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Türkiye’deki tüm belediyeleri tek çatı altında toplayarak, belediyelerin menfaatlerini korumayı ve gelişmelerine yardımcı olmayı hedefleyen Türkiye Belediyeler Birliği’nden (TBB), Karacabey Belediyesi’ne önemli bir destek geldi.
Türkiye Belediyeler Birliği, yapmış olduğu çalışma kapsamında, Karacabey Belediyesi’ne 1 adet damperli kamyon hibe etti.
Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu’nun katkılarıyla gerçekleştirilen destek çalışması ile Karacabey Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne hibe edilen kamyon, Belediye Başkanı Ali Özkan’ın da katılımıyla teslim alındı.
Başkan Özkan’dan Çavuşoğlu’na teşekkür
Karacabey Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün kullanımı için hibe edilen kamyonu teslim aldıktan sonra bir açıklama yapan Belediye Başkanı Ali Özkan, Türkiye Belediyeler Birliği’ne destekleri için teşekkür ederken, bu çalışmanın gerçekleşmesinde önemli sorumluluk üstlenen ve katkı sağlayan Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu’na ayrıca teşekkür etti.
Çavuşoğlu’nun, tüm Bursa kenti için yapmış olduğu özverili çalışmalara vurgu yapan Özkan, hibe edilen kamyonun da Fen İşleri Müdürlüğü’nün ihtiyaçları doğrultusunda en iyi şekilde değerlendirileceğini sözlerine ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.