Tayfur, köylülere söz verdi

Karacabey Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Ayhan Tayfur, ekibiyle birlikte köylere çıkartma yaptı. Bursa yolu üzerindeki tüm köylere konvoy eşliğinde giden MHP’liler yoğun ilgiyle karşılandı.
MHP İlçe Başkanı İsmail Tezcan, belediye meclis üyesi adayları ve çok sayıdaki partili ile köy ziyaretlerini sürdüren Tayfur, “Köylerimize, ayırmadan, kayırmadan, buyurmadan, yardım getirebilmek için elimden gelenin fazlasını yapacağıma söz veriyorum” dedi.
Köylülerle buluşan MHP Belediye Başkan Adayı Tayfur, “Şeffaf bir belediyecilik getirmek için, tüm köylerimize ayırmadan, kayırmadan, buyurmadan, yardım getirebilmek için elimden gelenin fazlasını yapacağıma söz veriyorum. İlçemizde 4 merkezde kuracağımız köylere destek hizmeti birlikleriyle, köylerimize yardım için projeler hazırladık. Ayrıca toprak tahlil laboratuarı da projelerimiz içerisindedir. Köylümüzün dertleri, sorunlar yumağı haline geldi. Sorunlar çözülemeyecek sorunlar değil. Bugüne kadar çözülmeyişi ilgisizlikten kaynaklanmaktadır” şeklinde konuşarak destek istedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.