Tayfun İçli’den Karacabey’e çıkartma

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Tayfun İçli, Karacabey’e çıkartma yaptı. İlçe Teşkilatı’nın seçim çalışmalarına katılan eski devlet bakanlarından Tayfun İçli, önce Nestle işçilerinin direnişine destek verdi. Programına Ziraat Odası ve Cumartesi Pazarı’nda esnaf ziyareti ile devam eden Tayfun İçli, son olarak Sultaniye Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelerek destek istedi.
Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı eski devlet bakanlarından Tayfun İçli, ilçede bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. İlçe Başkanı Ahmet Aygün Ata ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra, Bursa milletvekili adayları Ayhan Canbaz, Nilüfer Seçgin, Sibel Dursun, Halit Yeşilyurt ile Aytuç Toker ziyaretlerde hazır bulundu.
İlçedeki programına ilk olarak Nestle fabrikası önünde eylem yapan işçileri ziyaret ederek başlayan Tayfun İçli, onurlu direnişin karşılık bulana dek sürmesini istedi. İşçilerin hak arama eylemlerinin yanında olduklarını belirten Tayfun İçli, işvereni de işçilerin hakları konusunda sorumlu davranmaya çağırdı.
Ardından Ziraat Odası Başkanı Erhan Erdem’i ziyaret eden Tayfun İçli, tarımdaki sıkıntıları dinledi.
Daha sonra Cumartesi Pazarı’nda esnaf ve vatandaşlarla buluşan Vatan Partililer, 7 Haziran’daki seçimde destek istedi.
İlçedeki programın ardından Sultaniye Mahallesi’ne geçen Vatan Partililer, partilerinin oluşumunu ve nedenlerini anlattı. Meclisteki 3 partinin, sistemin parçası olduğunu söyleyen Genel Başkan Yardımcısı Tayfun İçli, AKP, CHP ve MHP’nin Amerika’nın dayattığı tasarıları kabullendiğini belirtti. Tayfun İçli, “Meclisteki partiler, HDP ile yani PKK’nın siyasi yapısıyla koalisyon yapabileceklerini açıkladı. Bu nedenle tüm ulusu, Türk milleti gerçeğinde yeniden birleştirmek amacıyla bir araya geldik” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.