Taşlık’ta Bilim ve Teknoloji Şenliği

Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin, Şube Müdürü Mehmet Arı, okul müdürleri ve öğretmenlerin katıldığı “Bilim ve Teknoloji Şenliği”ndeki birbirinden güzel çalışmalar göz kamaştırdı.

Taşlık İlköğretim Okulu 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencilerinin el emeği ve göz nuru ile gerçekleştirdiği başarılı 40 proje büyük beğeni toplarken, miniklerin uygulamalı gösterileri takdirle karşılandı.

Okul Müdür Vekili Yusuf Aka, “Bilim ve Teknoloji Haftası” nedeniyle öğrencilerin Fen ve Teknoloji Öğretmeni Ergül Yağcı önderliğinde hazırladıkları çalışmaların önemine değindi.

Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin, Taşlık İlköğretim'in Karacabey'in yükselen değeri olduğunu belirtti. Dingin, “Taşlık İlköğretim Okulu her geçen gün başarı grafiğini yükseltiyor. Öğrencilerimizin titizlikle ortaya koydukları birbirinden güzel ve ilginç projeler takdire değerdir. Öğrencilerimiz, ileride doktor, mühendis, kimyacı ya da biyolog olabilir. Ancak, bugünü asla unutamazlar. Uygulamalı eğitim en etkili ve en sağlıklı olanıdır. Taşlık İlköğretim Okulu öğrencilerinin her yıl başarıyla sergilediği bilim ve teknoloji çalışmalarında emeği geçen okul yöneticilerine, öğretmenlere, öğrencilere ve velilere çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.