Taşıyıcılar’da seçim heyecanı

1973 yılından buyana Karacabey’den yurdun dört bir yanına taşımacılık alanında hizmet veren S.S. Karacabey Taşıyıcılar Kooperatifi’nde seçim heyecanı yaşanıyor.
12 Mayıs 2018 Cumartesi günü Ticaret Borsası Konferans Salonu’nda yapılacak olan kongre öncesi, 2010 yılından bu yana kooperatif başkanlığını sürdüren Hüseyin Süzen ve ekibine karşı liste yaparak aday çıkacak olan Davut Dönmez, H. İbrahim Tunalı, Harun Sadık, Mahmut Güney ve Aydın Soneş’ten oluşan yeni yönetim kurulu aday grubu çalışmalarını tüm hızıyla sürdürürken, kooperatif üyeleri arasında da büyük bir seçim heyecanı yaşanıyor.
Yeni yönetim kurulu adayları adına konuyla ilgili açıklamada bulunan H. İbrahim Tunalı, kooperatifte kayıtlı 111 üyenin desteğini arkalarına alarak yeni bir yöneticilik anlayışıyla bu yola çıktıklarını söyledi.
Kooperatif üyelerinin refah ve kazanç seviyelerinin arttırılarak, kooperatifin iş kapasitesini de yükseltmeyi amaçladıklarını belirten Tunalı, Karacabey Taşıyıcılar Kooperatifi olarak bu güne kadar birlikte çalıştıkları fabrikaların idareci ve yöneticilerine, kooperatiflerini tercih ettikleri için teşekkür ederek, ilçe genelinde faaliyette bulunan diğer fabrikalarında yüklerini taşımaya talip olduklarını dile getirdi.
H. İbrahim Tunalı, yönetime geldikleri takdirde herkesimle istişare içinde olacaklarını ifade ederek, “Kooperatif yönetimine talip olduğumuz beş kişilik yönetici kadrosu ve denetleme kuruluyla birlikte, kooperatif bünyesindeki ortaklarımızla el ele verip iş kapasitelerini ve kazançlarını arttırmayı hedefliyoruz. Göreve geldiğimiz andan itibaren, ilçe genelinde faaliyette bulunan fabrika ve kurumlar, ilçe protokolü, Sivil Toplum Kuruluşları, siyasi partiler ve Belediye Başkanı Ali Özkan ile de zaman zaman biraraya gelerek hizmet çıtasını daha da yukarılara taşımak ve kooperatif bünyesindeki gençlere yöneticilik yapma yolunu açmak istiyoruz” dedi.
Tunalı son olarak, kooperatife bugüne kadar hizmet eden, emek vermiş tüm yöneticilere, özveriyle yıllardır görev yapan sevkiyat bölümü personeli ve muhasebe bölümü çalışanlarına, mevcut Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Süzen ve ekibine teşekkür ederek, ebediyete intikal etmiş üyelere de Allah’tan rahmet dileklerinde bulundu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.