“Taş gibi sağlam bir eğitim kurumuyuz”

Bilgi Yolu Temel Lisesi Kurum Müdürü Zafer Kamçıcı, Meltem’de çıkan yeni binalarının çürük olduğu haberini yanıtlarken iddiaların tamamen asılsız olduğunu söyledi.
Okulla ilgili sağlam raporlarının belgelerini gösteren Zafer Kamçıcı, “Yeni binamızın çürük olduğu yönündeki iddialar tamamen uydurmacadır. Çekememezlikten kaynaklanmaktadır. Çamur at, izi kalsın mantığı ile hareket eden bir zihniyetin ürünüdür. Bu yıl lise olarak Karacabey’de eğitimle ilgili yeni bir sayfa açacağız” diye konuştu.
Milli Eğitim Bakanlığı’na yapılan, dershaneden okula dönüşüm başvurularının tamamlandığını belirten Kamçıcı onay beklediklerini söyledi.
Onayın alınmasıyla birlikte kayıtlara başlayacaklarını kaydeden Bilgi Yolu Lisesi Müdürü Zafer Kamçıcı, Karacabey’de temel lise başvurusu yapan tek lise olduklarına dikkat çekti. Velilerin Okula, şimdiden büyük ilgi gösterdiğini ileri süren Kamçıcı, “Bilgi Yolu, çağdaş bir eğitim yuvası olacaktır. Okulumuz, Mustafa Kemal Atatürk’ün söylediği gibi “Efendiler, Türkiye Cumhuriyeti, şeyhler, dervişler, müritler ülkesi değildir. En gerçek ilim, bilimdir” felsefesiyle eğitim-öğretimde bilimin ışığında yollarına devam edecektir” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.