Tarımda hedef; Dünyada ilk 5

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı M.Mehdi Eker, AK Parti Bursa, Çanakkale, Balıkesir, Tekirdağ, Edirne ve Sakarya Milletvekillerine çalışmalar hakkında bilgi verdi.
AKP Bursa Milletvekili ve TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Önder Matlı'nın da katıldığı toplantıda Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının ülke genelinde uyguladığı projeler ile ilgili milletvekillerine sunum yapıldı.
    Milletvekili Matlı konuyla ilgili açıklamasında şunları söyledi; “Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığımızın ülkemiz genelinde uyguladığı projeleri bizzat sayın bakandan dinlemek önemliydi. Ülkemizin büyük bir kesimi geçimini tarım sektöründen sağlamaktadır. Memleketimizin en ücra köşesine kadar Bakanlığın sorumluluk alanı geniştir.
Milletin temsilcisi olarak bizler de tarımın tüm kesimlerinin sorunlarını kaynağında tespiti ve yetkilileri ilk elden ulaştırılması konusunda gayret içindeyiz. Amacımız 2023 hedeflerimiz olan “Tarımda dünyada ilk 5” hedefine ulaşmak ve 150 milyar dolar tarım hasılatına ulaşmak için gerekli adımları atmaktır” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.