“Tarım ve İnsan” konulu fotoğraf yarışması

 

Karacabey Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, bu yıl dördüncüsü düzenlenecek, “Tarım ve İnsan” konulu Ulusal Fotoğraf Yarışması başvuruların başladığını duyurdu.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın geleneksel hale getirdiği yarışmaya 7’den 70’e herkesin başvurabileceği bildirildi.

Büyük ilgi görmesi beklenen yarışmada Genel, Çiftçi-Üretici, Öğrenci, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ve Denizbank personeli olmak üzere beş ayrı kategoride başvuruların kabul edileceği açıklandı.

Karacabey Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Erdoğan Ceylan, yarışmaya katılmak isteyenlerin 13 Temmuz 2012 tarihine kadar başvurması gerektiğini kaydetti.

Ceylan, sonuçların 24 ile 27 Temmuz tarihleri arasında kamuoyuna açıklanacağını belirtirken, “Ulusal Fotoğraf Yarışması’nın ödül töreni Ekim ayı içinde gerçekleştirilecek. Yarışmada dereceye girenlere toplamda 15 bin lira ödül verilecek. Genel kategori birincisi 4 bin lira, ikincisi 3 bin lira, üçüncüsü ise 2 bin liralık ödülün sahibi olacak. Çiftçi-Üretici, Öğrenci, Bakanlık Personeli kategorilerinde ödüle layık görülen fotoğraf sahipleri 2’şer bin liralık ödülü almaya hak kazanacaklar. Yarışmaya amatör ya da profesyonel tüm fotoğraf severler katılabilir. Konuyla ilgilenenler http://www.karacabeytarim.gov.tr internet adresinden başvuru formu ve katılım koşulları hakkında bilgi alabilir” dedi.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.