Tarım Fuarı, yoğun ilgi gördü

Karacabey Belediyesi katkılarıyla dördüncüsü düzenlenen “Tarım ve Hayvancılık Fuarı” yoğun ilgi gördü. Çeşitli tarım makinelerinin sergilendiği fuara, çiftçilerin yanı sıra ilçe halkı da yoğun katılım gösterdi.
“Karacabey 4. Tarım ve Hayvancılık Fuarı” 26-29 Mart tarihleri arasında Kapalı Pazar Yeri’nde gerçekleştirildi. 12 bin metrekare kapalı alana kurulan fuarda, 200 markanın ürünleri sergilendi.
Fuarın açılışına, CHP Bursa Milletvekili İlhan Demiröz, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Karacabey Kaymakamı Ahmet Yurtseven, Belediye Başkanı Ali Özkan, siyasiler, milletvekili aday adayları, sivil toplum örgütü temsilcileri, üreticiler, sektör temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Tarım Fuarı’nın açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Ali Özkan, yatırım esaslı yeni Karacabey hedefiyle yola çıktıklarını söyledi. İlçenin kalkınması adına, ‘3T Vizyonu’na dikkat çeken Özkan, “Tarım, Teknoloji ve Turizm alanındaki yatırımları Karacabey’imize kazandırmak amacındayız” dedi.
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ise, üreten ve gelişen Karacabey’de düzenlenen bu fuarın sektör ve üretici açısından güzel bir buluşma sağladığını belirtti. Yeni Büyükşehir Yasası ile birlikte hizmet alanlarının genişlediğine dikkat çeken Altepe, “Karacabey ve diğer 17 ilçemiz de her alanda gelişmeli. Bizim en büyük hedefimiz bu. Her alanda üretime destek veren çalışmalar içindeyiz. Karacabey’i çok seviyoruz” açıklamasında bulundu.
Konuşmaların ardından hizmete açılan fuarda 200 markanın ürünleri 3 gün boyunca sergilendi. Fuara, çiftçilerin yanı sıra ilçe halkı da yoğun katılım gösterdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.