Tarık Mengüç, Karacabeylileri coşturdu

*Pop müziğin sevilen isimlerinden Tarık Mengüç, Karacabey Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Roman Gecesi etkinlikleri’ kapsamında seslendirdiği şarkılarıyla, Karacabeyli sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.
*Karacabey Belediyesi tarafından, yazlık tatil beldesi Yeniköy’de düzenlenen Roman Gecesi etkinliklerine binlerce vatandaş katılırken, Başkan Özkan gecede yaptığı açıklamada, “Roman vatandaşlarımız bizimle, yüzyıllardır birlik ve bütünlük içinde yer aldılar. Onlar her zaman Karacabey’imizin neşesi olmuştur. Bizlere uzun zamandır Tarık Mengüç konseri için istekte bulunuyorlardı. Biz de bu bayram sonu Yeniköy’de, sezonumuzu onların bu isteklerini yerine getirerek açtık” dedi.

Karacabey Belediyesi, bölgenin önemli değerlerinden biri olan yazlık tatil beldesi Yeniköy’de, her yıl gerçekleştirdiği etkinliklerle yaz akşamlarını renklendirmeye devam ettiklerini belirtti.
Yaz sezonu kapsamında, bu etkinliklerine ‘Roman Gecesi’ ile başlayan Karacabey Belediyesi, etkinlikler çerçevesinde pop müziğin sevilen sanatçılarından Tarık Mengüç’ü Karacabeylilerle buluşturdu.
Yeniköy’de, yazlıkçıların adeta akın ettiği konsere 10 bin civarında vatandaş katılırken, Tarık Mengüç’ün sevilen şarkılarını seslendirdiği konserde, coşku bir an olsun dinmedi. Konser, zaman zaman izdihama neden oldu.
Sanatçıya çiçek takdim edildi
Tarık Mengüç, zaman zaman şarkılarına oyunlarıyla eşlik ederken, konser sonunda Karacabey Ticaret Borsası Başkanı Murad Bertan ve Karacabey Birlikspor Başkanı Uğur Koçak, sanatçıya çiçek takdim etti.
Belediye Başkanı Ali Özkan’ın da yoğun ilgi gördüğü konseri izlemeye gelenler arasında, Survivor’da yarışan ‘Rüzgârın Kızı’ lakaplı Sema da vardı.
Roman vatandaşlarımız Karacabey’in neşesi olmuştur
Belediye Başkanı Ali Özkan gecede yaptığı açıklamada, “Roman vatandaşlarımız bizimle, yüzyıllardır birlik ve bütünlük içinde yer aldılar. Toplumsal hayatın ve iş gücünün ayrılmaz bir parçası oldular. Vatanımıza hiçbir zaman zarar veren bir oluşumda olmamışlardır. Aksine, vatan aşklarını her zaman görmeniz mümkün. Öyle ki asker uğurlamalarında, gençlerini askere bir düğün edasıyla yolluyorlar. Onlar her zaman Karacabey’imizin neşesi olmuştur.
Bizlere uzun zamandır Tarık Mengüç konseri için istekte bulunuyorlardı.
Biz de bu bayram sonu Yeniköy’de, sezonumuzu onların bu isteklerini yerine getirerek açtık” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.