Şehit Pilot Yüzbaşı Acarca Parkı çalışmalarında tam gaz

Karacabey’de altyapı yenileme çalışmalarının yanı sıra, kente estetik görünüm kazandırmak adına üstyapıda sürdürülen çalışmalar da son hızıyla devam ediyor.
İlçe girişinde yer alan 7 bin m2’lik Şehit Pilot Yüzbaşı Acarca Parkı, hem şehidimizin adına yakışır olması, hem de ilçe girişine estetik katması açısından Karacabey Belediyesi tarafından yeniden düzenlenirken, Belediye Başkanı Ali Özkan da çalışmaların sona yaklaştığı park alanında incelemelerde bulundu.
Muhtarlıklar Müdürü Sinan Beyhan ve AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Hamiyet Özenli’nin de yer aldığı incelemelerde Başkan Özkan, bitmek üzere olan parkın çalışmaları hakkında görevlilerden bilgi alarak, ”İlçe girişinde şehidimizin adına yakışır bir park olması için çalışıyoruz” dedi.
Büyük beğeni topluyor
Karacabey Belediyesi tarafından, çalışmaların titizlikle sürdürüldüğü parkın düşük kot farkı doldurularak asfalt ile aynı seviyeye getirilirken, bu sayede 550 m2 daha ilave alan ortaya çıktı.
Modern haliyle düzenlenen park, altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından bu kez yürüyüş yolları, banklar, sosyal alanlar ve modern çocuk oyun grupları ile göz kamaştırırken, yoldan geçenlerin de büyük beğenisini topluyor.
Bölgeye nefes aldıracak bir proje
Yapılan çalışmalara ilişkin bilgiler veren Başkan Özkan, “Doğal taşlarla birlikte zeminde kauçuk kullanılarak, cami yanındaki bu parka bütünlük katılmasını hedefliyoruz. Parkın bitki çalışmasını da aynı özenle gerçekleştireceğiz. Gerek gece ışıklandırması, gerekse de gündüz sosyal kullanım alanları ile hem estetik, hem de kullanış açısından bölgeye nefes aldıracak bir çalışma oldu. Park Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimizin hummalı çalışmaları kısa zamanda sona erecek. Emeği geçenleri kutluyorum” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.