Tamek personeli stres attı

Yemeğe Fabrika Müdürü İlter Fıçıcı ve çok sayıda şirket çalışanı katıldı. Gecede konuşan Fabrika Müdürü İlter Fıçıcı, 350 milyon TL ciroyla Tamek Gıda ve Konsantre AŞ'nin Türkiye'nin en iyi 500 şirket arasında 232.sırada bulunduğunu söyledi.
Tamek Gıda ve Konsantre AŞ'nin Manyas'ın Kızıksa, Karacabey ve Manisa'nın Salihli ilçelerinde bulunan 3 fabrikasında bine yakın çalışanının bulunduğunu dile getiren Fıçıcı, her yıl olduğu gibi 2013 yılında da 10 yeni ürünle piyasaya gireceklerini açıkladı. Fıçıcı, 2013 yılında Bursa, Balıkesir ve Manisa'da bulunan 3 fabrikada 7 milyon avroluk yeni yatırım yapacaklarını sözlerine ekledi.
Efe oyunları da oynanan kutlamada, çekiliş gerçekleştiren TAMEK çalışanları, birbirinden güzel hediyelerin de sahibi oldu.
Geç saatlere değin süren yeni yıl kutlama programında stres atan TAMEK personeli, 2013'de işe dört elle sarılarak, işletmelerinin başarılarına ortak olmaya devam edeceklerini belirtti. Gecenin sonunda geceyi düzenleyen Taha Düğün Salonu ve Masal Süs firmalarına teşekkür plaketi verildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.