SYDV’den personel alımı!

 

Karacabey Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına 2 Sosyal Yardım ve İnceleme görevlisi ile 1 büro görevlisi alımı yapılacağı duyuruldu.

Başvuruların 19 Eylül 2012 Çarşamba günü saat 17.00’de sona ereceği belirtilirken, bu süreyi geçirenlerin başvurularının kabul edilmeyeceği kaydedildi.

İş alımıyla ilgili başvuru koşullarının Karacabey Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Vakfı’ndan öğrenebileceği açıklanırken, adayların Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü tarafından KPSS puanlarına göre sıralanacak ve en yüksek puandan başlanarak işe alınacağı bildirildi.

Diğer taraftan personel sayısının 3 katı aday olan yani 6 kişinin sözlü mülakata çağrılacağı ifade edilen açıklamada şöyle denildi; “Başvuran adayların KPSS puanına göre sıralanmış tam listesi 20 Eylül 2012 Perşembe günü saat 09:00’da Vakıf ilan panosunda ve Kaymakamlık resmi internet sitesi olan www.karacabey.gov.tr adresinde ilan edilecektir. Bu ilan tebliğ mahiyetinde olacağından ayrıca tebligat yapılmayacaktır. Mülakat 24 Eylül 2012 Pazartesi saat 10.00’da yapılacaktır.

Mülakata girmeyi hak kazanan adayların mülakat öncesi istenecek belgelerini 21 Eylül 2012 Cuma günü mesai bitimine kadar eksiksiz olarak Vakıf bürosuna bizzat teslim etmeleri gerekmektedir. Belgelerini belirtilen tarih ve saatte teslim etmeyen adaylar mülakata alınmayacaktır. Gerçeğe aykırı belge ile müracaat ettiği anlaşılan adayların, işe alımları yapılmış olsa bile sözleşmeleri iptal edilir. Ayrıntılı bilgi almak isteyenler 0 224 676 83 12 numaralı telefonu arayabilirler.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.