Sütaş’ın en büyüğü Sevkiyat!

 

Nefesleri kesen finalde Tekniks takımını 7-4 yendiler:

Sütaş'ın geleneksel olarak düzenlediği, “8. Bölümler Arası Halı Saha Futbol Turnuvası”nda şampiyon Sevkiyat oldu.

Final maçında Tekniks takımını 7-4 yenmeyi başaran Sevkiyat’ın maç sonrası zafer coşkusu ise görülmeye değerdi.

Karpet Halı Saha Tesisleri'nde 24 Nisan’da start alan organizasyon, önceki akşam oynanan muhteşem finalle sona erdi.

Final gecesine Sütaş İnsan Kaynakları ve İç Hizmetler Müdürü Şefik Etçi, Teknik Müdür Cemil Sevinç, İnsan Kaynakları Yöneticisi İsa Satıcı, Mekanik Bakım Yöneticisi İbrahim Zeybek, Tarfaş İnsan Kaynakları ve İç Hizmetler Yöneticisi Zafer Ertugal, İç Hizmetler Yöneticisi Berhan Şen ve çok sayıda sporsever katıldı.

Tecrübeli Hakem Şaban Çolak yönetimindeKİ final karşılaşması ilginç anlara sahne oldu. Maçın başlama vuruşuyla birlikte çok rahat bir oyun ortaya koyan ve bir ara skoru 5-0’a kadar getiren Sevkiyat takımı, az daha rehavetin bedelini ödüyordu. Oyunun son bölümlerinde yüklenen Tekniks, skoru 5-3’e kadar indirdi. Ancak bulduğu fırsatları iyi değerlendirmeyen Tekniks takımı, kalesinde 2 gol daha görünce final karşılaşmasını 7-4 kaybetti.

Çok rahat bitirebileceği bir karşılaşmayı rehavetin de etkisiyle tehlikeye sokan şampiyon Sevkiyat, finalin ardından büyük sevinç yaşadı.

Sevkiyat İdmanyurdu’nun gollerini Ramazan Arif, Ahmet Güreş, Ahmet Çelik (3) ve Hüseyin Erol (2) atarken, Tekniks’in golleri ise Çağlar Gündüz (2), Emrah Karaağaç (2)’tan geldi.

Final maçı sonrası kupa törenine geçildi. Sütaş İç Hizmetler Yöneticisi Berhan Şen'in sunumunu yaptığı kupa töreninde konuşan İnsan Kaynakları ve İç Hizmetler Müdürü Şefik Etçi, çalışanlar arasındaki dostluk ve kardeşliği amaçlayan organizasyonun sorunsuz bitmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Etçi, “Turnuvada emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Şampiyon Sevkiyat takımını da kutluyorum” dedi.

İlk olarak, Tarfaş İnsan Kaynakları ve İç Hizmetler Yöneticisi Zafer Ertugal, futbol organizasyonu süresince Karpet Halı Saha Müdürü olarak özveriyle görev yapan merhum Suat Şen’in adına plaketini Recep Ayva’ya sundu.

Turnuvanın başlangıcından sonuna kadar emeklerini esirgemeyen Süt Kupası Komite Üyesi Çetin Yağcı, plaketini Çiftlik Yöneticisi Tanzer Kılcıoğlu’nun elinden aldı.

Organizasyonda tüm maçlara katılan Mehmet Kayhan’a plaketini Yardımcı İşletmeler Yöneticisi Ersin Ürgüp verdi.

Süt Hayvancılığı Müdürü Oğuzhan Karataş, turnuvada gösterdiği hizmetler nedeniyle Osman Güldiken’e plaketini takdim etti.

Organizasyonun başından sonuna kadar çaldığı düdükle tarafsızca bir yönetim sergilemeye çalışan tecrübeli Hakem Şaban Çolak, ödülünü Mekanik Bakım Yöneticisi İbrahim Zeybek’in elinden aldı. Ardından Hakem Şaban Çolak da turnuvadaki hizmetleri nedeniyle İnsan Kaynakları Müdürü Şefik Etçi’ye bir hediye takdim etti.

Turnuvada 21 golle kral olan Tekniks futbolcusu Emrah Karaağaç’a ödülünü AR-GE Teknoloji Uygulama Yöneticisi Caner Gercik sundu.

Diğer taraftan Sütaş Geleneksel Bölümler arası süt kupasına desteklerinden dolayı İnsan Kaynakları ve İç Hizmetler Müdürü Şefik Etçi de ödüle layık görüldü. Etçi’ye ödülünü İç Hizmetler Yöneticisi Berhan Şen verdi.

Organizasyonun en centilmen takımı Tarfaş 35-45 seçildi. İnsan Kaynakları Yöneticisi İsa Satıcı, en centilmen takım Tarfaş 35-45 takımının kaptanı Caner Gercik’e ödülünü takdim etti.

Turnuvanın üçüncüsü Tarfaş Yemspor, Dış Lojistik Yöneticisi Ali Kaplan’ın elinden kupasını alırken, finalde Sevkiyat takımına kaybeden Tekniks ise ikincilik kupasını Teknik Müdür Cemil Sevinç’in elinden aldı.

Son olarak da Sütaş’ın en büyüğü olan şampiyon Sevkiyat İdmanyurdu takımı, dev süt kupasını İnsan Kaynakları ve İç Hizmetler Müdürü Şefik Etçi’nin elinden aldı.

Ödül töreni sonrası şampiyonluğu doyasıya kutlayan Sevkiyat İdmanyurdu’nun zafer sarhoşluğu görülmeye değerdi. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.