Esnaf ve Kefalet’ten “Belediye” eleştirisi!

 

Başkan Mustafa Atıl, Milletvekili Matlı ve AKP yöneticilerine Yeniköy ve Malkara’dan alınan katkı payı nedeniyle şikayetini dile getirdi:

 

Karacabey Esnaf ve Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Mustafa Atıl, önceki gün konuk ettiği AK Parti Bursa Milletvekili Önder Matlı ile parti yöneticilerine Belediye’yi şikayet etti.

Belediye’nin katkı payı altında Yeniköy ve Malkara’da oturan vatandaşlardan aldığı katkı payını eleştiren Atıl, bu konuda çok mağduriyet yaşandığını belirtti.

Belediye’nin Yeniköy ve Malkara’da oturan vatandaşlardan emlak ve su gibi vergiler de aldığına dikkat çeken Atıl, “Bu bedel çok ağır oldu. Orada oturan herkes bundan şikayetçi. Hangi hizmetin bedeli isteniyor. Zaten birçok vergi ödüyoruz. Bu da nereden çıktı” diyerek tepkisini dile getirdi.

AKP İlçe Başkanı Mustafa Çelik de konuyla ilgili çok sayıda şikayet aldıklarını belirtti ancak yorum yapmadı.

Finansman sıkıntımız yok, iyi durumdayız!

Ardından AK Parti Bursa Milletvekili Önder Matlı, Esnaf ve Kefalet Kredi Kooperatifi’ndeki son durumu dinledi.

Başkan Mustafa Atıl’a, “Sıkıntılarınız var mı?” diye soran Matlı, sorunların çözümü için ellerinden geleni yapmaya hazır olduklarını söyledi.

Matlı ve AKP’lilere ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Atıl ise, “Finansman sıkıntımız yok. İyi durumdayız. Bankadaki risk oranlarımıza göre takip oranlarımız yüzde 16’yı geçmemiş durumdadır. Bilinçli yöneticilik yapmaya çalışıyoruz” dedi.

            Atıl ayrıca, 25 bin liraya kadar yüzde 6, 25 ve 50 bin lira üzerindeki kredilerde ise yüzde 7.8 oranında faiz uyguladıklarını sözlerine ekledi.

             

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.