Sütaş inekleri zirveye çıktı

Sütaş inekleri zirveye çıktı
Sütaş inekleri sadece Uludağ’ı ziyaret edenlerin hayatına renk katmakla kalmıyor, gençleri, çocukları ve tüm tatilcileri eğlendiriyor da…
Tatilciler Uludağ’da kayak yapmanın yanı sıra Grand Yazıcı Otel’in lobisinde sürprizlerle dolu bir “Sütaş Define Avı” oyunu oynayabiliyorlar, Ağaoğlu Otel ile Alkoçlar Otel’in lobisinde kareoke yapabiliyorlar, La Chalet Otel’in bahçesinde inek boyayabiliyorlar, Grand Yazıcı, Ağaoğlu ve Alkoçlar’ın lobisinde Sütaş’ın “sütbar”ında, sütlü ürünlerle günün yorgunluğunu üzerlerinden atabiliyorlar.
BURSA’YA DA GELİYORLAR
Sütaş inekleriyle birlikte Uludağ’ın tadını çıkaran tatilciler, ineklerle birlikte çektirdikleri fotoğrafları www.dikkatinekcikabilir.com adresindeki web sitesine de yükleyip, Uludağ anılarını ölümsüzleştirme ve bu imkanı bulamayan dostlarıyla paylaşma şansına da sahipler. Sütaş Ayran Çalkala Dans Topluluğu da Uludağ’da tatilcilerin neşesine neşe katıyor. Geçen hafta Serdar Ortaç ve Demet Akalın konserleri öncesi sahne alıp seyircileri Sütaş Ayran’la çalkalamaya davet ederek coşturan topluluk, 11 Şubat’ta yine Demet Akalın konseri öncesi, 12 Şubat’ta da Bengü konseri öncesi hayranlarıyla buluşacak. Sütaş inekleri, Winterfest etkinlikleri çerçevesinde Uludağ’da boy gösterirken Bursa’yı gezmeyi de ihmal etmeyecek. Rengarenk Sütaş inekleri, önümüzdeki hafta As Merkez, Zafer Plaza, Korupark, Carrefour ve Magazin Outlet’te de Bursalılar’la beraber olacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.