SÜTAŞ Aksaray çalışanları, Karacabey’e veda etti

SÜTAŞ Aksaray Fabrikası çalışanları arasına yeni katılanlar için düzenlenen dayanışma ve veda yemeği önceki gün akşam Borsa Lokantası’nda kusursuz bir organizasyonla gerçekleşti.
Tedarik Zinciri Başkanı Tarık Tezel, İnsan Kaynakları Müdürü İsmail Hakkı Taşer, Üretim Genel Müdür Yardımcısı Murat Arat, Aksaray Fabrika Müdürü Emin Çalıkoğlu ve 120’e yakın Sütaş çalışanı geceye katılanlar arasındaydı.
Gecenin açılış konuşmasını yapan İnsan Kaynakları ve İç Hizmetler Müdürü İsmail Hakkı Taşer, Avrupa’nın sütçüsü olma yolunda çizdiği hedeflere emin adımlarla ilerleyen Sütaş’ın
hızla büyüdüğüne dikkat çekti. Taşer, Nisan ayında faaliyete başlayacak tesisle Sütaş ailesinin daha da büyüceğini belirtti. Taşer, Aksaray’da çalışacak personele başarılar dileyerek sözlerini bitirdi.
Ardından konuşan Tedarik Zinciri Başkanı Tarık Tezel, Türkiye’de sadece SEK varken 23 Eylül 1974’te kurulan SÜTAŞ’ın, günümüzde 60 bin metrekare kapalı alana sığmadığını belirtti. Tezel, “Kurucumuz Sadık Yılmaz, vefaat ettiği 22 Nisan 2005’e kadar Sütaş’ı “Türkiye’nin sütçüsü” idealine taşıdı. Onun vefaatının ardından bu görevi oğlu Muharrem Yılmaz üstlendi ve şimdi Avrupa’nın sütçüsü olma yolunda hızla ilerliyoruz. Karacabey’deki fabrika büyüyen Sütaş’ın zincirindeki ilk halka olarak kalacak. Aksaray ise bu zincirin entegre ve modern tesislerinden ikincisi olacak. Çünkü Ege ve Doğu Anadolu tesisleri yolda. Burada hissettiğiniz huzur ve başarı ortamını da Aksaray’da sürdüreceğinize inancımız tam” şeklinde konuşarak çalışanlara başarılar diledi.
Tezel’in konuşmasının ardından Üretim Genel Müdür Yardımcısı Murat Arat ve Aksaray Fabrika Müdürü Emin Çalıkoğlu’da kısa bir konuşma yaparak Aksaray çalışanlarına başarılar diledi.
Konuşmaların ardından İnsan Kaynakları ve İç Hizmetler Müdürü İsmail Hakkı Taşer, Aksaray tesislerinde çalışmak için aralarına katılan en eski Sütaşlı ile en genç Sütaşlıyı sahneye davet etti. Acun Ilıcalı’nın sunduğu yarışma programında sorduğu soruyu Şütaş’a uyarlayan Taşer, “Sütaş’la birlikte ilerlemeye varmısınız? Yokmusunuz?” diye sordu. Çalışanlar ise Taşer’e varız yanıtıyla karşılık verdi. Gecenin en renkli anı olarak hafızalara kazınan bu dakikadan sonra, Aksaray çalışanları müzik eşliğin de eğlenmeye başladı.
Sütaş’ın Aksaray tesislerinde çalışacak personel için verdiği yemekte, Ayhan Sağlam söylediği bir birinden güzel parçalarla konuklara unutulmaz dakikalar yaşattı. Geç saatlere değin doyasıya eğlenen Sütaş’lılar bol bol moral depoladılar.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.