Süt Birliği’nden şampiyona büyük ödül

Karacabey Gençlik Spor Müdürlüğü’nün düzenlediği ve Süt Birliği sponsorluğunda gerçekleşen, “Kaymakamlık Köyler Ligi Futbol Turnuvası”nda şampiyon bu hafta oynanancak İsmetpaşa-Hamidiye maçıyla belli olacak.
            İlçede büyük ses getiren organizasyon öncesi Süt Birliği Başkanı Mehmet Erdem ve yönetim kurulu üyeleri ile Gençlik Spor Müdürü Şaban Bayraktar, turnuvanın son ana kadar centilmence geçmesi dileklerinde bulundu.
            Pazar günü oynanacak final öncesi şampiyon takımın Uludağ’da İl Tarım Müdürlüğü Tesisleri’nde 3 gün 3 gece tatil kazanacağına dikkat çeken Süt Birliği Başkanı Mehmet Erdem, iki ve üçüncüler ile en centilmen takıma çeşitli hediyelerin verileceğini duyurdu.
            Pazar günü yapılacak üçüncülük maçı, final ve ödül töreninde Süt Üreticileri Merkez Birliği, Mustafakemalpaşa Süt Üreticileri Birliği, Karacabey Ziraat Odası, Bandırma Zengin Süt ile Matlı Yem A.Ş.’nin de dereceye giren takımlara çeşitli hediyeler takdim edileceği belirtildi.
            Turnuvaya gösterilen ilginin beklenenin üzerinde olmasının mutluluk verici olduğunu dile getiren Başkan Mehmet Erdem, bu organizasyonun geleneksel hale getireceklerini vurguladı.
            Gençlik Spor Müdürü Şaban Bayraktar ise, Köyler Ligi’nin çevre ilçelerde de büyük ses getirdiğine dikkat çekti. Turnuvanın amacına ulaştığını kaydeden Bayraktar,”Dostluklar pekişti. Kaynaşma sağlandı. Dargınlar barıştı. Baba-oğul birlikte spor yapma olanağına kavuştu. Turnuvada takımlar, kadrolarında 18 yaş altı gençleri oynatarak, onların spor yapması sağlandı. Tüm bunlar bizleri oldukça mutlu etti. Önümüzdeki yıllarda inanıyorum ki, daha fazla takımın da katılımıyla daha renkli bir organizasyon izleyeceğiz” dedi.
            Süt Birliği Başkanı Mehmet Erdem turnuvadan sonra, Sütaş’ın katkılarıyla köy muhtarları ve takım kaptanlarının da katılımıyla Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası’nda 200 kişilik bir kokteyl verileceğini sözlerine ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.