Suriye’ye insani yardımlara devam!

Karacabey İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı Karacabey Temsilciliği Suriye’ye bir tır dolusu yardım malzemesi gönderdi.
İHH Karacabey Temsilciliği tarafından hayırseverlerin bağışları ile hazırlanan ve gıda malzemelerinden oluşan 31. Yardım Tırı, dernek önünden dualarla uğurlandı.
Gönüllüler, bağışçılar ve sivil toplum örgütü temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşen uğurlama töreninde kısa bir konuşma yapan İHH Karacabey Temsilcisi Hüseyin Kahraman, “Suriye’de soğuk hava koşuları nedeniyle sıkıntılar giderek büyüyor. Savaşın ve yokluğun vurduğu Suriye halkı, şimdi de kış aylarının soğuğu ile mücadele etmek zorunda. Açlığın pençesinde kuşatma altında yaşam mücadelesi veren Suriye halkına bir nebze olsun umut olabilmek için bu yardım tırını siz hayırsever Karacabeyliler’in yardımları ile hazırladık. Bu Kardeşlik Köprüsü Yardım Tırı’mızın hazırlanmasında payı ve emeği olan herkesten Allah razı olsun.” dedi.
Program sonunda KİHMED Başkanı Zeki Demir ve Karacabey vaizlerinden Fatih Göl’ün yaptığı duanın ardından İHH’nın 31. yardım tırı, dualar ve tekbirler eşliğinde Suriye’ye uğurlandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.