Sürekli iş istiyoruz!

Demirel Ailesi, destek bekliyor:
Karacabey’de önceki gün ekonomik sıkıntılar nedeniyle bunalıma giren ve intihara kalkışan Aynur Demirel (36) ile ailesine konuk olduk.
         Tabaklar Mahallesi, Dr.Rüştü Özüt Caddesi, No:10’da Eşi Mustafa Demirel, çocukları Murat ve Dilek Demirel ile birlikte oturan, maddi anlamda zor günler geçirdiklerini belirten Aynur Demirel, sürekli iş istediklerini ve bu konuda yardım eli beklediklerini söyledi.
         Cumhuriyet Alanı’nda simit satan Mustafa Demirel (50), 4,5 yıl önce elektrik kazası sonucu iki bacağını ve elinin başparmağını kaybetmesiyle sıkıntıların da arttığını belirtti.                   Kaza sonrası çalışamadığını belirten Mustafa Demirel, Belediye’nin katkılarıyla Cumhuriyet Alanı’nda simit satarak geçimini sürdürüyor. Ancak Mustafa Demirel, aylık 150 ile 175 TL arasında para kazanabildiğini, bunun da evin geçiminde bir yararı olmadığı bildirdi.
         Bağ-Kur’lu oldukları için Kaymakamlık’tan da yardım alamadıklarından yakınan Mustafa ve Aynur Demirel çifti, “Büyük sıkıntılarla mücadele etmek zorunda kaldık. Ev kirasını dahi ödemez durumdayız. Sürekli borçlanıyor, ödemelerde zorluk yaşıyoruz. 8 ve 14 yaşlarında iki çocuğumuz var. Onların ihtiyaçlarını bile karşılayamıyoruz. 8 yaşındaki minik kızımız boğazından ameliyat olması gerekiyor. Ancak hastane, ilaç ve diğer masrafları karşılayamayacak durumumuz yok. Sürekli bir iş istiyoruz. Tek düşüncemiz budur. İş konusunda bize yardım eli uzatılsın. Bu şekilde elimiz kolumuz bağlı, çaresizlik içindeyiz” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.