Su baskınları tarih olacak!

Karacabey Atatürk Bulvarı ile Bursa Caddesi’nde gerçekleştirilen renkli bordür çalışmasıyla çevrede büyük sükse yapan Belediye, aynı çalışmayı Cumhuriyet Alanı’nda hızla sürdürüyor.
Vatandaşların beğeniyle karşıladıkları bordürlerin altına yeni bir yağmur suyu şebekesi döşendiğini hatırlatan Belediye Başkanı Ergün  Koç, “Yağmurlu havalarda Atatürk Bulvarı ve Bursa Caddesi’nde terlikle bile dolaşmak mümkün.
İlçenin her köşesine alt yapı hizmeti götürerek  terlikle dahi gezilecek yollar yapmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
Renkli bordür çalışmasıyla Karacabey’in modern bir görünüme kavuşmasının alt yapıdaki değişiklerden sonra yapıldığını anlatan Koç, “Önce yağmur suyu şebekesini inşa ettik. Ardından elektrik hatları yer altına aldık. Saadet, Drama, Sırabademler ve Yeni Mahallede’deki yağmur suyu şebekeleriyle uzun yıllar vatandaşın çilesi olan su baskınlarının önüne geçtik. Bu çalışmalar ilçenin diğer bölgelerinde de hayata geçecek” sözleriyle icraatların devam edeceği mesajını verdi.
Cumhuriyet Alanı’nda başlatılan renkli bordür çalışmasının en geç iki hafta içerisinde tamamlanacağını bildiren Koç, Ulu Camii etrafında çalışmaların şekilleneceğini kaydetti. Belediye ve SÜTAŞ’ın iş birliği ile 1. Murat Hüdavendigar (Ulu) Camii’nin yakın zamanda restore edileceğini ifade eden Ergün Koç, “İlçemizin tüm değerlerini korumak ve gelecek nesillere taşımak adına belediye olarak gereken her türlü fedakarlığı yapmaktan kaçınmayacağız” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.