Sportif etkinlikler hız kesmeden devam ediyor

Karacabey İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği sportif etkinlikler sona erdi.
2016 yılının son ayına girilirken ilçedeki gençler güzel bir etkinliğe daha imza attı. Sportif organizasyonlara Satranç İlçe Şampiyonası ile başlandı. 02 Aralık 2016 Cuma günü Karacabey Ortaokulu Spor Salonu’nda gerçekleşen turnuva ilkokullu öğrencilerine yönelikti. 3, 4, 5 ve 6. sınıflar yaş kategorilerindeki öğrenciler kıyasıya yarıştı. Gün sonunda dereceye giren öğrenciler ödüllendirildikten sonra tüm katılımcılara da madalya takdim edildi.
6 ve 7 Aralık günleri Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Atatürk Spor Salonu’nda Masa Tenisi İlçe Şampiyonası gerçekleştirildi. Turnuvalarının ilk ayağında Ortaokullu Yıldızlar Kategorisi yarışmaları yapıldı. İkinci ayağında ise Liseli Gençler Kategorisi 8 Aralık Perşembe günü Anadolu Lisesi Spor Salonu’nda düzenlendi. Yoğun ders temposu içindeki öğrenciler, uzun bir teneffüs gibi gerçekleşen organizasyonları şenlik havasında geçirdi. Tüm katılımcı öğrenciler ödüllendirildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.