Sporseverler, Cumhuriyet kutlamalarına!

Karacabey Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü, Cumhuriyet’in kuruluşunun 93. yıldönümü resmi kutlamaları çerçevesinde, ‘Cumhuriyet Kupası Atletizm Yarışmaları’ ile ‘Cumhuriyet’in 93. yılı Bisiklet Turu’ düzenleneceğini duyurdu.
Karacabey Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün ortaklaşa yürüteceği spor etkinliklerinde, ‘Cumhuriyet Kupası Atletizm Yarışmaları’nın 28 Ekim Cuma günü (bugün) saat 09.00′da; ‘Cumhuriyetin 93. yılı Bisiklet Turu’nun ise 29 Ekim Cumartesi günü (yarın) saat 12.00’de start alacağını duyuran Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü S. Ayhan Sağlam, tüm ilçe halkını Cumhuriyet’in 93. yıldönümünü coşkulu bir şekilde kutlamaya davet etti.
Konuyla ilgili bilgilendirmede bulunan Sağlam, “Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, Karacabey’imizde de çeşitli etkinliklere sahne olacak. Bu etkinlikler çerçevesinde sportif faaliyet olarak “Cumhuriyet Kupası Atletizm Yarışmaları” ile “Cumhuriyetimizin 93. yılı Bisiklet Turu” gerçekleştirilecektir. Atletizmde, ilçemizdeki tüm okullarımızın öğrencileri kıyasıya bir rekabet içerinde yarışmalara renk katacaklardır.
Atletizm yarışmaları 6 kategoride gerçekleştirilecektir. En uzun mesafe koşusu Genç Erkekler yarışmalarında olacak olup, yarışın başlangıç noktası ise AFAD Lojistik Merkezi Binası’nın önü olacaktır. 29 Ekim günü Cumhuriyet Bayramı resmi tören geçişinin ardından ise tüm ilçe halkımızla beraber bisiklet turu gerçekleştireceğiz. Yarışma atmosferinde olmayacak bu sportif etkinliğe tüm sporseverleri davet ediyorum. Bisiklet turu startı Cumhuriyet Alanı’ndan saat 10.30’da verilecektir. 18 yaşından küçük bisikletçilerimizin veli izin belgesi getirmesi şarttır. Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.