Spor Salonu protokolü imzalandı

Heykel Valilik binasında gerçekleştirilen imza törenine Bursa Valisi Şahabettin Harput ve Karacabey Belediye Başkanı Ergün Koç'un yanı sıra İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Süleyman Şahin ile Karacabey Kaymakamı Dursun Balaban da katıldı.

Karacabey Gençlik Hizmetleri Spor Müdürlüğü'nün hazırladığı projeye göre, kapalı spor salonu Karacabey Belediyesi tarafından yaptırılacak. Ülkenin hedeflerine ulaşabilmesi adına en önemli ve öncelikli hususun eğitim olduğunu ifade Vali Şahabettin Harput, “Biz nasıl geçmişimizle iftihar ediyorsak, bizden sonrakilerde bizlerle iftihar edebilmesi lazım. Bu, devlet ve millet olarak hepimizin görevidir. Bursa'da da gerek hayırseverlerimiz, gerekse devlet imkanlarımızla eğitime birçok katkı sağlandı. Bunun yanında belediyelerimizden de büyük destekler aldık. Karacabey Belediyesi ile imzalayacağımız bu protokolde bunun güzel bir örneği sergileniyor” dedi.

2012'de 20 milyonluk eğitime katkı

Bursalı hayırseverlerden her zaman samimi destek aldıklarını belirten Şahabettin Harput, “Bursalı hayırseverlerimizden sadece bu yıl 20 milyonun üzerinde katkı aldık. Yıl sonuna kadar bu rakamın ikiye katlanacağına inanıyorum. Eğitime katkı sağlayan hayırseverlerimize bir kez daha teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Bir zincirin en zayıf halkası kadar güçlü olduğunu belirten Karacabey Belediye Başkanı Ergün Koç da "Kurumlar olarak muhatabımız halktır. Onlara hizmet etmek en önemli görevimiz. Karacabey'de tüm kurumlarla birlikte hep beraber hizmet etmeye çalışıyoruz. Yapacağımız kapalı spor salonunu yılsonuna kadar tamamlayarak öğrencilerimizin ve vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız” diye konuştu.

Kapalı spor salonunun projesiyle ilgili bilgi veren Genlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Süleyman Şahin ise salonda aynı anda birçok spor faaliyetinin gerçekleştirilebileceğini söyledi.

Spor salonu projesine katkı sağlayan herkese teşekkür eden İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar ise son yıllarda Bursa'da eğitime yapılan yatırımın yukarı doğru bir ivme kazandığını belirtti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.