Spor Müdürlüğü Sağlam’laştı

Karacabey Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’ne asaleten atanan S.Ayhan Sağlam görevine başladı.
2011 yılından itibaren Karacabey Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmenliği ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü görevlerini birlikte sürdüren Sağlam Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın açtığı sınavı geçerek 24.03.2017 tarihli kararname ile göreve asaleten atandı.
Sağlam atanması ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;
“Bildiğiniz gibi Karacabey benim evim ve memleketim. Yıllardır sürdürdüğüm görevi hizmet vermek adına daha da yukarıya taşımak gayreti içerinde olmaya devam edeceğim. Karacabey Spor Camiası ile birlikte güç birliğini sürdürmek istiyorum. İyi bir nesil yetişmesi için gayretimiz devam edecektir. Tüm ilçe dinamikleri ile birlikte hareket etmek en büyük dileğimdir”
Ayhan Sağlam kimdir?
S.Ayhan Sağlam 1965 yılında Siirt’De doğdu. İlkokulu Siirt’de okuduktan sonra Gemlik Ortaokulu’ndan mezun olan ve liseyi Bursa’nın bir başka ilçesi Yenişehir de Osmangazi Lisesinde tamamlayan Sağlam 1985/86 döneminde Uludağ üniversitesi Beden Eğitimi Öğretmenliği bölümünden mezun oldu. Sırası ile Tunceli ve Siirt’de görev yaptı.1991 yılında Karacabey’e atanarak eski adı ile Endüstri Meslek Lisesi’nde 2013 yılına kadar görev yaptı. Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı son görev yeri ise Karacabey Anadolu Lisesi oldu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.