SP’nin eğitim kampı sona erdi

Saadet Partisi’nin, Yalova-Armutlu’da düzenlediği “ Bursa İl ve İlçe Teşkilatları Eğitim Programı” sona erdi.
Karacabey İlçe Teşkilatı’ndan yaklaşık 500 kişinin katıldığı belirtilen etkinlikte, Saadet Partisi Genel Merkezi yöneticileri ve uzman eğitimciler yer aldı.
Programın 1. gününde, Genel Başkan Yardımcısı ve Din-Bir-Der Genel Başkanı Muhittin Yıldırım, Milli Gazete Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kurdaş ve Genel Başkan Yardımcısı Latif Öztek konuştular. 2. Gün ise coşku doruğa çıktı. Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Ekrem Şama, Gençlik Kolları Genel Başkanı Fatih Aydın ve Genel Başkan Yardımcısı Temel Karamollaoğlu, Milli Görüşçülere tam gün eğitim verdiler.
Saadet Partisi İlçe Başkanı Zeynel Abidin Koçak, 2 günlük eğitimle ilgili olarak şu değerlendirmelerde bulundu: “ Yalova-Armutlu’da dolu dolu, 2 gün geçirdik. İlçe teşkilatı olarak programa yoğun bir katılım sağladık. Program çok verimli ve heyecanlıydı. Milli Görüşçüler olarak hem dinlenme hem de eğitim alma imkanımız oldu. Her biri birbirinden değerli olan genel başkan yardımcılarımız ve eğitimcilerimizden teşkilat eğitimi ve genel seçimlerle alakalı önemli bilgiler aldık. Program her yönüyle mükemmeldi. Bu eğitimle birlikte hedeflerimize kilitlendik. Zafere olan inancımız daha da kuvvetlendi. 2015 Genel seçimlerinde ne kadar engel çıkarırlarsa çıkarsınlar tüm barajları aşarak meclise girip milletimizin özlem duyduğu milli görüş hizmetlerini vatandaşlarımıza sunacağız.” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.