SP’den mitinge davet

Karacabey Saadet Partisi Başkanı Gürsoy Yıldız, yarın İstanbul Kazlıçeşme Meydanı'nda düzenlenecek “Darbelere hayır – Mısır'a destek” mitingine tüm ilçe halkını davet etti.

Saadet Partisi Genel Merkezi tarafından düzenlenecek mitingi ile ilgili basın açıklaması yapan Yıldız, “İslam coğrafyası, tarihte eşi benzeri görülmemiş işgal, zulüm ve katliamlarla karşı karşıya. Filistin, Suriye, Irak, Afganistan, Sudan, Arakan, Bangladeş, Doğu Türkistan derken şimdi de Mısır büyük bir kargaşaya sürükleniyor” dedi.

Yıldız, “Milli Görüş, zulme hiçbir zaman sessiz kalmamış, sürekli mazlumların yanında, onların sesi olmuştur. Kendimiz için, milletimiz için, Mısır için ve tüm Dünya mazlumları için 14 Temmuz 2013 Pazar günü saat 18.00'de İstanbul Kazlıçeşme Meydanı'nda “Darbelere hayır – Mısır'a destek” mitingi gerçekleştirilecek. Mısır Rabia'tül Adeviyye Meydanı'nda aynı saatte toplanan kardeşlerimize tek yürek ve tek vücut olduğumuzu göstereceğiz. Karacabey'den Pazar günü saat 10.00'da Saadet Partisi İlçe Teşkilatı önünden otobüsler hareket edecek. Halkımızı, haklının ve mazlumun yanında yer almak üzere mitingimize davet ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.