SP’den konferansa davet

 

Karacabey Saadet Partisi İlçe Başkanı Gürsoy Yıldız, bu akşam düzenleyecekleri, “Türkiye'de ve Dünya'da neler oluyor?” konulu konferansa tüm ilçe halkını davet etti.

Şükran Yemişçioğlu Kültür Merkezi'nde saat 20.00'de başlayacak konferansla ilgili bilgi veren SP İlçe Gürsoy Yıldız, “Bütün vatandaşlarımızın malumu olduğu üzere ülkemizde ve dünyada yaşanan olaylar baş döndürücü bir hızla devam etmektedir. İnsanlık batılı ırkçı emperyalistlerin elinde inim inim inlemektedir. Ülkemizde ise hükümet tarafından her şeyin yolunda olduğu çok iyi idare edilen bir devletmiş gibi vatandaşlarımızın gözü boyanmaktadır.

Yapılan birçok olumsuz gelişmelerden vatandaşımızın haberi olmamaktadır.Bizler Milli Görüş'ün tek partisi olan Saadet Partililer olarak vatandaşımızı bilgilendirmek adına çeşitli programlar tertip etmekteyiz. Ancak vatandaşlarımız ulusal medyada Saadet Partisi'nin haberlerini göremedikleri için gelişen önemli olaylardan haberdar olamamaktadır.

İşte bu vesile ile Saadet Partisi tarafından tüm ülke çapında vatandaşlarımızı gelişen önemli olaylardan haberdar etmek bu olayların ve çözüm yollarının anlatılacağı “Türkiye'de ve Dünya'da neler oluyor?” konulu konferans tertip etme kararı alınmıştır.

Bizler de Saadet Partisi İlçe Teşkilatı olarak 08 Mart 2013 Cuma günü saat 20.00'de Şükran Yemişçioğlu Kültür Merkezi'nde halkımıza açık bir konferans düzenliyoruz.

Bu programda konuşmacı olarak Saadet Partisi Kurucular Kurulu Üyesi ve G.İ.K Üyesi 54. Refah-Yol hükümetinde milletvekilliği yapmış Sayın Yakup Budak katılacaklardır. Düzenlemiş olduğumuz bu konferansa tüm ilçe halkımızı davet ediyoruz.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.