SP’de, Yıldız ile Çavdarlı heyecanı

Karacabey Saadet Partisi'nde belediye başkanı adaylığı için iki isim üzerinde yoğunlaşıldığı öğrenildi.

  İlçe Başkanı Gürsoy Yıldız ile önceki seçimlerde belediye başkanı adayı olan Hamit Çavdarlı'nın ismi siyasi kulislerde dillendirilirken, SP'nin seçim çalışmalarına hız verdiği ve çok iddialı bir şekilde hazırlandığı kaydedildi.

Önceki seçimlerde aldığı yüksek oyla meclise girme başarısı yakalayan SP'nin, sessiz ancak, etkili çalışma içinde olduğu belirtildi.

SP, meclisteki tutarlı ve başarılı çalışmalarının karşılığını sandıktan alacaklarını ve bu kez belediye başkanlığını kazanacaklarını dile getirdi. 

Aday adaylığı için henüz resmi başvuru olmadığını dile getiren İlçe Başkanı Gürsoy Yıldız, seçim çalışmalarını yoğunlaştırdıklarını kaydederek, “Gümbür gümbür geliyoruz” dedi. 

“Yerel seçimlere damga vuracağız” diye konuşan SP İlçe Başkanı Gürsoy Yıldız, “Önümüzde çok önemli bir seçim var. Bu seçim, var olma ile yok olma arasındaki bir seçim olacak. Saadet Partililer olarak vatan toprağımızın ayağımızın altından kaymaması için gece, gündüz halkımıza gerçekleri anlatıyoruz. Doğru bildiklerimizi bu güne kadar hep söyledik ve söylemeye devam edeceğiz” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.