SP, ’Zafer inananlarındır’

Karacabey Saadet Partisi, Zeynel Abidin Koçak başkanlığında ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi.

Gürsoy Yıldız'ın belediye başkanı aday adaylığı için istifa etmesinin ardından ilçe başkanlığı görevine getirilen Zeynel Abidin Koçak, “Halkımızı Milli Görüş belediyeciliği ile tanıştıracağımıza inancımız tamdır” dedi.

3 yıl ilçe başkanlığı döneminde başarılı çalışmalarından dolayı Gürsoy Yıldız'a teşekkür eden Koçak, gerçekleştirdiği ilk yönetim toplantısında şu ifadelere yer verdi: 

Yaklaşan yerel seçimlere çok büyük önem veriyoruz. Karacabey'de de belediyeyi alacağımıza ve halkımızı Milli Görüş belediyeciliği ile tanıştıracağımıza inancımız tamdır. Belediyeyi kazandığımızda, halkımız hizmetin nasıl yapıldığını görecek. Belediye başkanı adayı belirleme konusunda sona doğru yaklaşıyoruz. Adayımız kesinleştirdikten sonra görkemli bir programla kendisini kamuoyuna duyuracağız. Belediyeyi kazandığımızda ilk yapacağımız iş 'Rüşvet alanda, verende lanetlenmiştir'  tabelasını belediyemize asmak olacak. Yaklaşan yerel seçimlerin önce Karacabey'imize sonra Bursa'mıza ve ülkemize hayırlar getirmesini ve Milli Görüş'ün zaferiyle sonuçlanmasını umuyoruz. Zafer inananlarındır.” 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.