SP çalışmalarını değerlendirdi

Karacabey Saadet Partisi İlçe Teşkilatı, seçim çalışmalarını değerlendirdi. Seçim bürosunda gerçekleşen toplantıda konuşan Belediye Başkan Adayı Hamit Çavdarlı, “Patron belediyecilik değil, garson belediyecilik yapacağız” dedi.
Seçim çalışmalarının değerlendirildiği toplantıya, SP Belediye Başkan Adayı Hamit Çavdarlı, İlçe Başkanı Zeynel Abidin Koçak, Meclis Üyesi Gürsoy Yıldız, meclis üyesi adayları, yönetim kurulu üyeleri, Gençlik Kolları ve temsilciler katıldı.
Toplantıda konuşan Belediye Başkan Adayı Hamit Çavdarlı, “2 aydan fazla bir süredir çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Gittiğimiz her yerde vatandaşlarımızın Milli Görüşü hasretle beklediğini görüyoruz. Bizler de seçimi kazanabilmek ve Karacabey’imizi Milli Görüş Belediyeciliği ile tanıştırabilmek için gece gündüz çalışıyoruz. Projelerimizi hazırladık ve inşallah en kısa zamanda halkımızla paylaşacağız. 90’lı yıllardaki belediyeciliği hep birlikte Karacabey’de yaşayacağız. Yaşanabilir Karacabey’i halkımızla birlikte, elbirliği ile kuracağız. Patron belediyecilik değil, garson belediyecilik yapacağız. Makamında oturan değil, sürekli halkla iç içe ve üreten bir belediye başkanı olacağız. Karacabey hepimizin ve Karacabey her şeyin en iyisine layık. İnşallah hak ettiği hizmeti Milli Görüş belediyeciliğinde görecek” dedi.
Programın sonunda, önümüzdeki günlerde yapılacak çalışmalar da masaya yatırıldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.