Sözünde durmayan Belediye Başkanı’na eleştiri

*İnsan Kaynakları Müdürü'nün Meclis Üyesi Yaşar Yenipazar'a, “Bana kardeşim diye muhabbet etme” diye sert bir çıkış yapmasıyla yarıda kalan oturumdan sonra söz verdiği halde gereğini yapmayan Sadi Kurtulan'ın Bülent Bay'a tanıklık yapacağının öğrenilmesi tepkilere neden oldu.

Mustafakemalpaşa Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürü Bülent Bay'ın, Meclis Üyesi Yaşar Yenipazar'a, “Bana kardeşim diye muhabbet etme” diye diklenmesiyle başlayan gerginlik mahkemeye taşındı.

Yarım kalan meclis toplantısından sonra, “Rahat olun arkadaşlar, gereğini yapacağım” sözü veren Belediye Başkanı Sadi Kurtulan'ın sözünü yerine getirmediği gibi, Bülent Bay'ın tanığı olarak ortaya çıkması bardağı taşırdı.

Yaşar Yenipazar'ı haklı bulan meclis üyelerinin sözcüsü Erhan Onar, “Hayret edilecek bir durumla karşı karşıyayız. Belediye Başkanımızı anlamakta zorlanıyorum. Bülent Bay, 17 Ocak'taki Meclis Toplantısı'nın yarım kalmasına neden oldu. Bülent Bay'ın Yaşar Yenipazar'a sergilediği tutum utanç vericidir. Bu durumu Belediye Başkanımız da içine sindiremediğini belli etmişti. Hatta, Meclis üyelerine gereğini yapacağını söylemişti.

Ancak beklenen özür gelmediği gibi Bülent Bay'la mahkemelik olduk. Sadi Kurtulan'ın da Bülent Bay'ın tanığı olduğunu duyduk. Nasıl ifade vereceğini çok merak ediyorum. Sadi Kurtulan, atamayla gelenleri, seçimle gelenlere tercih edecek galiba.

Ne söyleyelim, Allah yardımcıları olsun” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.