Soylu, Karacabey’de ilk defa halka seslendi

Soylu, Karacabey’de ilk defa halka seslendi
Karacabey Belediyesi’nin yaptığı sosyal tesislerin açılışı için ilçeye gelen Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Süleyman Soylu ilk kez halka seslendi. Soylu, Karacabey’de Yeni Pazaryeri ve Belediye İş Merkezi’nin açılışını yaparken, Atatürk Kültür Parkı’nda yapılacak Düğün Salonu’nun da temelini attı.
DP Genel Başkanı Süleyman Soylu, şehir merkezinde mehter takımı tarafından karşılandı. Burada bir süre Karacabeylilerle sohbet eden Soylu, ardından açılışı yapılacak olan Yeni Pazaryeri’ne geçti. DP’nin 6 Ocak’taki 4. Olağan Kongresi’nde Genel Başkanlığa seçilen Soylu, ilk kez vatandaşlara seslendi.
Soylu, ”Başkanlığa seçildikten sonra dedik ki, beyaz yürüyüş yapacağız. İçerisinde temiz ve ahlaklı siyasetin olduğu siyaset yapacağız. Bana güvenin, partim bana güvendi ve genç birini koltuğa oturttu” diyen Soylu, ”Karacabey’den Türkiye’ye sesleniyorum. Bize güvenin. Genci, yaşlısı, erkeği, kadını, köylüsü ve kentlisiyle Türkiye’yi hak ettiği yere getirelim. Hiç bahsediyorlar mı ekonomiden? Vatandaşın yaşadığı sıkıntılardan. Gündemi hep başka konularla meşgul ediyorlar” dedi.
Belediye Başkanı Ergün Koç’ta, Karacabey’i güzelleştirdiklerini belirtti. Koç, bazı çevrelerin kendisini engellemeye çalıştığını ifade ederek, yapılacak hizmetlerin önüne geçilmek istendiğini iddia etti. Koç, “Belediyeler, iktidar partisiyle aynı partiden olmalıdır ki hizmet gelsin diyorlar. Yapılan ve yapılacak olan hizmetlerin önünü kesmeye çalışanlar var” diye konuştu.
Konuşmaların ardından Yeni Pazaryeri’nin açılışını yapan Soylu, esnafı gezerek hal ve hatırlarını sordu. Ardından, Cumhuriyet Alanı’nda inşa edilen Belediye İş Merkezi’nin açılışını yaptı.
DP Karacabey Teşkilatını da ziyaret den Soylu, ülkenin iyi yönetilmediği vurguladı. Vatandaşlarla bir araya geldiği her ortamda iş ve aş istekleriyle karşılaştığını belirten Soylu, Türkiye’nin durumunun her geçen gün kötüye gittiğini ifade etti. Daha sonra Atatürk Kültür Parkı’na geçen Soylu, yeni yapılacak Düğün Salonu’nun temelini attıktan sonra ilçeden ayrıldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.