Son çırpınışlar yarar getirmeyecek!

Son çırpınışlar yarar getirmeyecek!
Karacabey Demokrat Parti İlçe Başkanı Mehmet Ali Köfteci, Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin ile AK Parti Kırıkkale Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Özbayrak’ın belediye başkanlığı seçimleri öncesinde bazı törenlerde kullandıkları sözleri ‘Son Çırpınışlar’ olarak niteledi.
Şahin ve Özbayrak’ın üstü kapalı seçmenleri tehdit ettiğini söyleyen Köfteci, “Türk halkı AKP’nin çiftçilere karşı kullandıkları sözleri unutmadı. Şimdi de seçmenlerin oylarını adeta şantaj yaparcasına iktidar partisine istemek hangi siyasi etiğe sığar?
Geçmişte aynı hatayı yapan bir partiye seçmenimiz boyun eğmemiş ve kendilerine seçim sandığında gereken dersi vermiştir. Bu söylemleriyle AKP de aynı dersi hak etmiştir. Hiç kimse vatandaşın oylarına ipotek koyamaz. Tehditle, aba altından sopa göstererek iktidar olunamaz” dedi.
Adalet Bakanı Şahin’in, “Bizimle ters düşenler, projelerine onay alamazlar.” sözlerini eleştiren DP İlçe Başkanı Mehmet Ali Köfteci, AKP Kırıkkale Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Özbayrak’ın “Bize karşın yapamazlar. İzin vermediğimiz sürece taş taş üstüne koyamazlar.” İfadelerine de tepki gösterdi.
Korku, tehdit ve şantaj felsefesiyle siyaset duvarı örmeye çalışanların hezimete uğrayacaklarını belirten Köfteci, Türk seçmeni bu anlayışa sahip olanlardan kurtulma zamanının geldiğini çok iyi bilmektedir.” Yorumunda bulundu.
İktidar partisinin ekonomik krizden kurtulmak için bile muhalefetten çözüm beklediğini kaydeden Köfteci, şunları söyledi;
“Kıratın temsil edilmediği iktidar dönemlerinde çiftçinin yüreğinden kan damlıyor. İşçi, memur ve emekli yüzde 9,5 denilen enflasyonun pazarda ve marketlerde yüzde 30-40’lara tırmandığının farkındadır. Genç işsizler ordusuna şimdi bir de işten çıkarılan binlerce insanımız eklendi. Vatandaş evinde çoluk çocuğuna aş bulma derdinde, gençler ise bunca yıl okuduktan sonra işsiz kalmanın acısını yaşıyor. Lafla peynir gemisi yürümüyor. AKP gemisi karaya oturdu. Şimdi seçmene ve medyaya yükleniyorlar. Türk milletinin 29 Mart’ta eline geçen fırsatı çok iyi değerlendireceğine inanıyor ve tehditlere karşı gereken dersi vereceğini düşünüyoruz.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.