Karacabey’in çıkarları namusumuzdur!

Karacabey’in çıkarları namusumuzdur!
Karacabey Demokrat Parti İl Genel Meclisi Birinci sıra Adayı ve Doğru Yol Partisi eski İlçe Başkanı Ömer İşcan, hiçbir zaman şahsi çıkarlarını düşünmediğini belirterek, “Bizim için şerefimizi korumanın yolu, Karacabey’in çıkarlarını korumaktan geçer. Kırat, çok sevdiği Karacabey’de 29 Mart’ta yine hizmet için şahlanacaktır.” dedi.
DYP iktidarında, Karacabey’in her köyüne parti ayırımı yapmadan hizmet götürdüklerine dikkat çeken İşcan, halkı seven, çalışkan ve dürüst kadrolarla göreve yeniden talip olduklarını duyurdu.
Ömer İşcan, “İlçemize tüm gücümüzle hizmet etmek, öncelikli ilkemizdir. Daha önce bu çizgiden asla taviz vermedik. Siyasetin yıpratıcı dönemlerinde bile doğru olanları yaptık. Çünkü, bizim için şerefimizi korumanın yolu, Karacabey’in ve halkımızın çıkarlarını korumaktan geçer.
İnsanımızın eğitim ve sağlıktaki ihtiyaçları önceliklidir. Biz 23 okulda ek derslik yaparak, yeni liseleri hizmete sunduk. Sekiz yıllık eğitim sürecinin sorunsuz geçiş yapmasını sağladık. Sağlıkta, Karacabey Devlet Hastanesi’nin 100 yataklı olması ve bu aşamada doktor sayısının artırılmasında hedefe ulaştık. Yeni hedefimiz, Devlet Hastanesi’nin 250 yatak kapasitesi ve eksiksiz sağlık görevlisiyle hizmet vermesidir. Karacabey sorunlarını sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte belirleyeceğiz. Ortak akıl ile geleceğimizin temellerini birlikte atacağız” dedi.
İl Genel Meclisi Adayı Ömer İşcan, halkın bu fırsatı iyi değerlendirmesini istedi.
Çiftçinin özellikle son yıllarda perişan edildiğini belirten İşcan, derdini söyleyen üreticileri her fırsatta azarlayanlara en güzel cevabın seçim sandığında verileceğini kaydetti.
Ömer İşcan, “Tarlalarını, ekipmanları satarak, haciz krizleri içerisinde yaşamanın faturasını kesme zamanıdır. Milletin efendisini perişan edenleri, çiftçilerimiz oylarıyla dağıtacaktır. Demokrat Parti, Türk çiftçisinin sürekli teminatı olmuştur. Bundan sonra yapacaklarımız da, Karacabey sevdasıyla yaptıklarımızın teminatıdır” dedi ve Kıratın 29 Mart’ta yeniden şahlanacağını söyledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.