Sömestr Şenliği ilgi gördü

Karacabey Belediyesi, “Sömestr Şenliği” ile miniklere unutulmaz bir hafta sonu yaşattı. Pony atlarıyla eğitmenler eşliğinde turlayan minikler, palyaçolara yüzlerini boyatıp birlikte dans etti. Miniklerin mutluluğu görülmeye değerdi.
Miniklere özel yapılan şenlikte Pony atları büyük ilgi gördü. Hava şartlarının rüzgarlı olmasından dolayı Kapalı Pazaryeri’nde gerçekleştirilen etkinliklerde, minikler atlara binebilmek için uzun kuyruklar oluşturdu. Yediden yetmişe herkesin ilgiyle izlediği atlara binmeye cesaret edemeyen minikler ise yanlarında fotoğraf çektirdi. Atlara büyüklerin de ilgisi yoğun oldu.
Palyaçoların da yer aldığı etkinlikte minikler, çeşitli oyunlar oynayarak eğlenceli vakit geçirdi.
Başkan Ali Özkan’ın da yer aldığı şenlikte vatandaşlar, her fırsatta duydukları memnuniyeti dile getirdi. Gençler ise Başkan Özkan ile özçekim yaparak anı değerlendirdi.
Başkan Ali Özkan, “Yarıyıl tatilinde miniklerimiz için bir eğlence planladık. TJK ile görüşmelerimiz sonucu Pony atlarını ilçemize getirdik. At ile anılan bir şehrin çocuklarının atlardan uzak kalmasının önüne geçmeyi hedefliyoruz. Sömestr Şenliği aslında bu düşüncemizin bir parçası oldu. Vatandaşlarımızla yaptığımız sohbetlerde memnuniyetlerini sıkça dile getirdiler ve bu tarz etkinliklerin çoğalmasını arzu ettiler. Bizlerde bunun üstünde durduğumuzu ifade ettik. Önümüzdeki günlerde bu tarz faaliyetlerimiz katlanarak çoğalacak” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.