Şoförler; ‘Yeniden Bay’ dedi!

Karacabey Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Olağan Genel Kurulu’nu geçtiğimiz Pazar günü gerçekleştirdi. Mevcut Başkan Ramazan Bay, tüm üyelerinden tam destek alarak yeniden göreve getirildi.
Şükran Yemişçioğlu Kültür Merkezi’nde yapılan kongrede 480 üyeden 138’i oy kullanarak, tek liste ile seçime giren Ramazan Bay’la ‘Yola devam’ dedi.
Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası’nın kongresine, Belediye Başkan Vekili Vedat Tezol, CHP İlçe Başkanı Ayfer Şahin Çiftçi, MHP İlçe Başkanı Hüseyin Erol, Saadet Partisi İlçe Başkanı Zeynel Abidin Koçak, AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Cemil Tosun, siyasiler, oda başkanları, sivil toplum örgütü temsilcileri, muhtarlar ve üyeler katıldı. Ayrıca çevre ilçelerin Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası başkanlarının da kongreye katılımı büyük övgü topladı.
Genel Kurul’un divan başkanlığını İnegöl Şoförler Odası Başkanı Bahattin Korkmaz üstlendi. Okunan Oda’nın faaliyet ve denetim raporları ile gelir-gider ve bilançoları üyeler tarafından oy birliğiyle kabul edildi.
Kongrede 480 üyeden 138’i oy kullandı. Seçime tek listeyle giren mevcut Başkan Ramazan Bay, üyelerinden tam oy alarak 4 yıl daha göreve layık görüldü. Güven tazeleyen Bay, “Bana her zaman destek olan ve yeni dönemde de görev veren odamızın gerçek sahipleri siz değerli üyelerime çok teşekkür ediyorum. Sizlere 4 yıl daha en iyi hizmeti sunacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın” dedi.
Ramazan Bay başkanlığındaki yeni dönem Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası yönetimi; Nizamettin Ataman, Metin Çiçek, İsmail Doğruer, Mahmut Güney, Erdinç Dipli ve Oktay Şahin’den oluştu.
Denetim Kurulu’nda ise; Ali İsmet Bozdemir, Serkan Parlaklar ve Mustafa Ok yer aldı.
Kongre sonunda ise tüm üyelere lokma ikramında bulunuldu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.