Şoförler Odası’ndan Kartal’a tam destek

Şoförler Odası’ndan Kartal’a tam destek
Karacabey Belediye Başkan Adayı Enver Kartal, seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. İlçe Başkanı Orhan Karabaş ve CHP kurmaylarıyla birlikte dün Şoförler ve Otomobilciler Odası’nı ziyaret eden Enver Kartal’a tam destek geldi.
Başkan Fikret Kula ve yönetim kurulu üyeleri, başta Enver Kartal olmak üzere, CHP ekibinin dikkat çekici olduğunu belirterek, “Gitti-ğimiz her yerde sizden bahsediyorlar. Gerek itibarınız, gerekse de ekibinizle sizlere güvenimiz tamdır. Bu seçimlerde CHP’nin yanındayız” dedi.
İyi bir kadro ile yönetime talip olduklarını dile getiren İlçe Başkanı Orhan Karabaş, “Yönetim anlayışımız kolektif olacak. ‘Kent Konseyi’ni kurarak, tüm sivil toplum örgütleriyle koordineli çalışacağız. Birlikte kararlar alacağız. Size önem verdiğimizi unutmayın” diye konuştu.
CHP Belediye Başkan Adayı Enver Kartal, sadece belediye başkanlığını değil, meclis üyeliklerine de önem verdiklerini kaydetti. Belediye Başkanı Ergün Koç’un, ‘Anakara’nın rüzgarıyla eseceğiz” sözlerine ne bir anlam veremediğini belirterek, “Ankara rüzgarı da ne demek oluyor? Artık iktidar gücü değil, yerel yönetimlerin kendi gelirleri var. Örneğin kira gelirleri, İller Bankası ve projelerden gelen gelirler gibi. AK Partili olmayıp da bulundukları şehirde çok başarılı yönetim gerçekleştiren birçok Belediye yok mu? ‘Ankara rüzgarı’ cümlesi palavradan başka bir şey değildir. Karacabey Belediyesi’nde çok belirgin yönetim eksikliği var. Başkan kimseye söz geçiremiyor. Göreve geldiğimiz takdirde, Belediye’nin her şeyinden sorumlu olacağız. Tüm sivil toplum örgüt temsilcileriyle bir araya gelerek, sorunlara birlikte çözüm yolu bulacağız” diyerek sözlerini noktaladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.